Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

18.06.2019
Освіжити екстер'єр та інтер'єр автомобіля до літа - це, як встигнути схуднути перед пляжним сезоном, проте у випадку з машиною все набагато простіше, оскільки для цього достатньо придбати автокосметику від компанії Motip. Очищувачі, знежирювачі, поліролі, силанти, шампуні, піна, віск, глейзи, захисні покриття, освіжувачі, ароматизатори - все це входить у перелік товарів, що випускаються даним виробником.   У розділі "Очищувачі, знежирювачі" до уваги автомобілістів представлений широкий вибір засобів для різних поверхонь транспортного засобу. Є очищувачі Motip для стекол, пластику, гуми, хрому, шкіри, текстилю та продукція іншого типу.
10.06.2019
Для більшості автовласників зовнішній вигляд транспортного засобу грає не менш важливу роль, ніж його підкапотна "начинка", тому пропонуємо до вашої уваги новий розділ нашого сайту. Представниками даної групи товарів є лаки, емалі, фарби, розчинники, затверджувачі, шпаклівки, грунти та засоби для підготовки поверхні. З їх допомогою ви зможете якісно обробити різні частини свого автомобіля, виконавши тим самим апгрейд його "зовнішності". Лаки утворюють стійке до впливу УФ-випромінювання, несприятливої ​​погоди та механічних пошкоджень покриття, що відрізняється глибоким блиском.
04.06.2019
Лакофарбове покриття - це "обличчя" автомобіля, тому, підтримуючи його у належному стані, ви зможете надовго зберегти привабливий вигляд транспортного засобу. Герої сьогоднішньої новини розроблені з метою покрокового відновлення ЛФП у три етапи.   Перший препарат, який "береться за справу" - це універсальний поліроль Laser Perfect Cut, що служить для видалення шліфувальної риски від абразивів. Продукт демонструє свою ефективність під час обробки великих ділянок. Завдяки технології самозагострювання гранул зберігається їх ріжуча здатність. Застосовується для будь-якого сучасного лакофарбового покриття.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста