Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Фарбування авто - новий розділ нашого сайту

10.06.2019
Для більшості автовласників зовнішній вигляд транспортного засобу грає не менш важливу роль, ніж його підкапотна "начинка", тому пропонуємо до вашої уваги новий розділ нашого сайту. Представниками даної групи товарів є лаки, емалі, фарби, розчинники, затверджувачі, шпаклівки, грунти та засоби для підготовки поверхні. З їх допомогою ви зможете якісно обробити різні частини свого автомобіля, виконавши тим самим апгрейд його "зовнішності".
  • Лаки утворюють стійке до впливу УФ-випромінювання, несприятливої ​​погоди та механічних пошкоджень покриття, що відрізняється глибоким блиском.
  • При нанесенні фарб і емалей ви також можете досягти позитивного ефекту, який буде виражатися у захисті поверхні від ультрафіолету та інших факторів навколишнього середовища, що мають негативний вплив.
  • Серед розчинників у новому розділі можна знайти засоби разного призначення: починаючи складами для регулювання в'язкості та закінчуючи препаратами для розмивання перехідної межі під час точкового ремонту.
  • Слово "затверджувач" говорить саме за себе; продукти даного типу служать свого роду каталізаторами для застигання інших складів.
  • Шпаклівки допоможуть позбутися від нерівностей різного походження на автомобільних поверхнях, що виготовлені із різноманітних матеріалів.
  • Грунти мають широкий спектр застосування, з їх допомогою ви зможете обробити багато різних елементів авто.
  • У рядах засобів для підготовки поверхонь присутні препарати для видалення старої фарби, усунення забруднень перед нанесенням інших складів та навіть покриття для виявлення дефектів.

В інтернет-магазині Drossel.ua якість засобів для фарбування машини та ціна на них знаходяться в оптимальному поєднанні, тож, звертаючись до нас, автомобілісти залишаються задоволені покупкою.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста