Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

26.05.2022
Для багатьох автовласників підтримка транспортного засобу у відповідному вигляді – це обов'язкова процедура у його обслуговуванні. Пропонуємо вам звернути увагу на автокосметику від бельгійської компанії-виробника Kenotek, завдяки якій ви зможете успішно справлятися з даним завданням та милуватися своєю машиною як зовні, так і сідаючи за кермо.   Широка різноманітність очисників для обробки різних поверхонь, починаючи шинами з колісними дисками та закінчуючи текстилем з килимовими покриттями. Деякі з поліролей Кенотек, представлених на нашому сайті, призначені для кузова, інші – для деталей із пластику.
19.05.2022
Асортименти автохімії на нашому сайті поповнився продукцією від італійського бренду ENI. Ця компанія зарекомендувала себе як виробник високоякісної продукції, яку можна використовувати навіть у суворих умовах експлуатації. До складу моторних олив ENI входять високоефективні та сучасні присадки, завдяки чому забезпечується надійний захист силового агрегату, його тривалий експлуатаційний термін. Дані автооливи гарантують швидкий холодний запуск двигуна навіть за низьких температур. Також зберігають міцну масляну плівку за високої робочої температури.   Мотоциклетні моторні оливи ЕНІ мають відмінні миючі, диспергуючі, антикорозійні, антипінні, антиокислювальні характеристики, які сприяють ефективній мінімізації утворенню лаків, шламу та іншого.
10.05.2022
Широкий асортимент гальмівних рідин у нашому інтернет магазині поповнився продукцією від італійської компанії-виробника Brembo. Пропонуємо ознайомитися з даними новинками детальніше.    Гальмівні рідини Brembo мають високу температуру кипіння, тим самим забезпечують відмінну стійкість до парових пробок. Також використання цієї продукції гарантує максимальну ефективність функціонування гальмівної системи навіть за низьких температур.   Інші особливості гальмівної рідини Брембо: зменшує тиск у гальмівній системі; підвищує швидкість відгуку гальм; сприяє більш плавній та комфортній їзді; може застосовуватися у будь-яку пору року.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста