Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

ENI - нові оливи на нашому сайті!

19.05.2022
Асортименти автохімії на нашому сайті поповнився продукцією від італійського бренду ENI. Ця компанія зарекомендувала себе як виробник високоякісної продукції, яку можна використовувати навіть у суворих умовах експлуатації.
До складу моторних олив ENI входять високоефективні та сучасні присадки, завдяки чому забезпечується надійний захист силового агрегату, його тривалий експлуатаційний термін. Дані автооливи гарантують швидкий холодний запуск двигуна навіть за низьких температур. Також зберігають міцну масляну плівку за високої робочої температури.


 
Мотоциклетні моторні оливи ЕНІ мають відмінні миючі, диспергуючі, антикорозійні, антипінні, антиокислювальні характеристики, які сприяють ефективній мінімізації утворенню лаків, шламу та іншого. Запобігають заляганню поршневих кілець.


 
Трансмісійні оливи від компанії-виробника ENI - це високоякісні мастильні рідини, що розробляються на основі базових олив з додаванням сучасного пакету протизносних, миючих та диспергуючих присадок. Гарантують надійну роботу компонентів КП у широкому діапазоні робочих температур.


 
Охолоджуючі рідини ЕНІ є одними з найсучасніших антифризів на ринку. Виготовляються на основі етиленгліколю. Надійно захистять всі частини двигуна та системи охолодження (чавун, алюміній, мідь, різні сплави) від появи корозії.


 
Якщо вас зацікавила представлена ​​продукція, можете сміливо оформляти купівлю трансмісійних, моторних та мотоциклетних олив, антифризів в інтернет-магазині drossel.ua. Ціни - актуальні, доставка - зручна та швидка (здійснюється по всій території України). Також на нашому сайті ви можете ознайомитись з відгуками українських автомобілістів.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста