Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

24.04.2023
У продаж нашого інтернет-магазину надійшли нові комплекти преміальної автокосметики Adam's Polishes, що включають все необхідне для очищення, захисту та догляду за різними поверхнями. У комплекти входять продукти для догляду за шинами, пластиком, інтер'єром автомобіля, шкірою, склом та кузовом, а також графенове покриття та засоби для догляду за ним. Детальніше з кожним набором пропонуємо ознайомитись нижче.   Наприклад, комплект для очищення та чорніння шин складається з очищувача Adam's Polishes Tire & Rubber Cleaner та чорнителя Adam's Polishes Tire Shine, які дозволяють швидко та ефективно очистити та надати блиск шинам.
12.04.2023
Wolf – це компанія-виробник, яка вже багато років займається виробництвом високоякісної автохімії. Ми раді повідомити про надходження продукції цього бренду в нашому інтернет-магазині. Тепер ви можете придбати антифризи, моторні оливи, трансмісійні рідини та мотоциклетні оливи Вольф не виходячи з дому!   Надійність та безвідмовність двигуна – це основа безпеки та довгої експлуатації автомобіля. Бренд Wolf розуміє це дуже добре та пропонує водіям різноманітну автохімію для вибору.   Антифризи Wolf – це якісні продукти, які забезпечують надійний захист двигуна від замерзання та перегріву, а також запобігають утворенню корозії в системі охолодження.
05.04.2023
Інтернет-магазин автотоварів drossel.ua радий представити автолюбителям нові адаптери з функціями Apple CarPlay та Android Auto. Тепер ви можете підключити свій смартфон до машини та насолоджуватися всіма можливостями, які пропонують дані перехідники.   Завдяки функціям Android Auto та Apple CarPlay ви можете використовувати навігацію, слухати музику та подкасти, відправляти повідомлення та багато іншого, не відволікаючись від дороги. Це дозволяє водієві зберегти концентрацію на водінні, забезпечуючи безпеку та комфорт.   Нові адаптери доступні для багатьох автомобілів та мобільних пристроїв.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста