Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нові комплекти косметики Adam's Polishes: догляд за автомобілем в одному наборі!

24.04.2023
У продаж нашого інтернет-магазину надійшли нові комплекти преміальної автокосметики Adam's Polishes, що включають все необхідне для очищення, захисту та догляду за різними поверхнями. У комплекти входять продукти для догляду за шинами, пластиком, інтер'єром автомобіля, шкірою, склом та кузовом, а також графенове покриття та засоби для догляду за ним. Детальніше з кожним набором пропонуємо ознайомитись нижче.
 
Наприклад, комплект для очищення та чорніння шин складається з очищувача Adam's Polishes Tire & Rubber Cleaner та чорнителя Adam's Polishes Tire Shine, які дозволяють швидко та ефективно очистити та надати блиск шинам.
 

 
Для догляду за пластиком та інтер'єром автомобіля рекомендується використовувати комплект, який включає в себе очищувач Adam's Polishes Total Interior Cleaner та Adam's Polishes Interior Detailer із захистом Microban. Ці засоби дозволяють легко та швидко прибрати забруднення з пластикових та тканинних поверхонь, а також захищають від різноманітних бактерій.
 

 
Якщо ж йдеться про шкіряний салон автомобіля, то комплект для догляду за шкірою авто (потужний очищувач Adam's Polishes Leather & Interior Cleaner пінник + кондиціонер Adam's Polishes Leather Conditioner тригер) допоможе легко та ефективно очистити та захистити шкіру салону, зберігаючи її еластичність та блиск.

 
Комплект для догляду за шкірою авто з матовим ефектом (очищувач Adam's Polishes Leather & Interior Cleaner пінник + крем Adam's Polishes Leather & Interior Dressing флакон) дозволяє легко та ефективно очистити та захистити шкіру, зберігаючи її м'якість та матовий ефект.
 

 
Для відновлення блиску, маскування подряпин і захисту кузова рекомендуємо придивитися до набору, який включає глейз Adam's Polishes Brilliant Glaze і гібридний силант / герметик Adam's Polishes H2O Guard & Gloss. Ці засоби забезпечують максимальний блиск та захист кузова від агресивних зовнішніх впливів.
 

 

 
Комплект для очищення скла та нанесення силанта з гідрофобним ефектом (суперм'яка глина Adam's Polishes Fine Grade Clay Bar + антидощ Adam's Polishes Glass Sealant) стане чудовим вибором для тих, хто хоче зберегти ідеальну чистоту на автомобільному склі.
 

 
Комплект для очищення та захисту гуми, зовнішнього / внутрішнього пластику від Adam's Polishes призначений для того, щоб власники автомобілів могли швидко та легко доглядати різні поверхні свого транспорту. Він включає очищувач All Purpose Cleaner, який без проблем видаляє пил, бруд і сліди дорожнього пилу з пластику і гуми, а також чорнитель VRT Tire & Trim Dressing, який надає глянець і захищає поверхні від вигоряння та деформації.

 
Для тих, хто хоче забезпечити своєму автомобілю максимальний захист від зовнішніх впливів, компанія Adam's Polishes розробила графенове покриття Graphene Ceramic Spray Coating. Воно забезпечує міцний захист кузова від впливу навколишнього середовища, запобігає появі подряпин та зберігає глибокий колір кузова. У комплект також входять детейлінг-спрей Graphene Detail Spray та автошампунь Graphene Shampoo, які допомагають зберегти блиск і чистоту поверхні автомобіля.

 
Для тих, хто хоче зберегти свій текстильний салон у відмінному стані, компанія Adam's Polishes пропонує комплект для очищення та захисту текстилю. Він включає очищувач Carpet & Upholstery Cleaner, який легко видаляє плями і забруднення з текстильних поверхонь, а також Fabric Protector, що в свою чергу забезпечує довготривалий захист.

 
Комплект для мийки кузова з подальшим захистом від Adam's Polishes включає автошампунь з нейтральним pH Car Wash Shampoo, який без проблем видаляє бруд і пил з поверхні кузова, і рідкий віск Buttery Wax, який забезпечує міцний захист кузова від навколишнього середовища, зберігає його колір і надає блиску.

 
Набір для захисту кузова стійким керамічним воском від Adam's Polishes включає засіб для підготовки поверхні Surface Prep, який видаляє будь-які забруднення та жир з поверхні, і рідкий віск Ceramic Liquid Wax.
 

 
Дані комплекти від бренду Адамс Полішес містять усі необхідні продукти для здійснення якісного догляду за різними поверхнями автомобіля, що допомагає зберегти його у відмінному стані на довгі роки.
 
 
Якщо ви хочете, щоб ваш автомобіль завжди виглядав новим і блискучим, комплекти Adam's Polishes – це те, що вам потрібно!
 
 
Купуйте якісну автокосметику та інші корисні товари для своєї машини в інтернет-магазині Drossel. У нас вигідні ціни, професійна консультація менеджерів та швидка доставка по всій Україні. Чекаємо на ваші відгуки!


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста