Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

22.04.2019
Музика - це один з небагатьох засобів, який може розважити водія під час поїздок та подорожей, тому наявність у салоні автомобіля магнітоли є, якщо не обов'язковою, то вкрай бажаною, особливо для пристрасних меломанів. А якщо під корпусом головного пристрою захована величезна кількість додаткових функціональних можливостей, то про придбання такого девайсу час задуматись і тим, хто не прираховує себе до великих шанувальників музики.   Медіасистеми AudioSources на платформі T100 не тільки порадують свого власника якісним звуком, а і зможуть виступити у ролі повноцінної навігаційної системи, оскільки оснащені GPS-модулем.
16.04.2019
Для тих, хто не уявляє навіть найкоротшу поїздку без музичного супроводу, у нас є чудові новини: у наявність з'явилися універсальні автомагнітоли форматом 2 Din, які зможуть порадувати автомобіліста не тільки якістю звуку, а й широким спектром додаткових можливостей.   EasyGo A175 та EasyGo A190 - це два девайси на базі платформи Android 7.1, які складно назвати просто магнітолами, оскільки їх функціонал передбачає велике розмаїття можливостей. На даних головних пристроях є GPS-навігація, завдяки якій водій зможе краще орієнтуватися в умовах незнайомої місцевості.   Автомагнітола EasyGo A175   Також з медіасистемою від компанії EasyGo ви завжди будете на зв'язку, адже наявність Wi-Fi-інтерфейсу та можливість підключення 3G-роутеру забезпечать доступ в Інтернет.
08.04.2019
Транспортний засіб вимагає догляду "по всіх фронтах", особливо, якщо ви бажаєте їздити на зовні привабливому авто та відчувати себе комфортно, перебуваючи у салоні. Виробник Nanolex знає, що потрібно вашому автомобілю, тому його косметика, яка служить для очищення, захисту і догляду допоможе вам підтримувати екстер'єр та інтер'єр машини у належному вигляді.   Асортимент продукції Нанолекс, що представлена на нашому сайті, досить різноманітний, тому автовласник зможе знайти косметичний засіб для будь-якої поверхні та деталі свого транспортного засобу.
02.04.2019
У нас є цікава пропозиція для автовласників, які підшукують моторну та трансмісійну оливу або ж мають потребу у "послугах" універсального мастила - продукція компанії Kraft. Товар даного виробника однозначно заслуговує на увагу, оскільки він має оптимальні експлуатаційні характеристики, а його якість відрізняється стабільністю.   Моторні оливи Kraft стануть запорукою надійного захисту деталей двигуна від зносу, допоможуть попередити появу корозії та будуть перешкоджати утворенню відкладень. Трансмісійна олива виробництва даної компанії може бути застосована для головних передач (гіпоїдних у тому числі) та ведучих мостів легкового транспорту, комерційних автомобілів і мікроавтобусів.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста