Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Квітневі новинки: універсальні 2 Din магнітоли EasyGo A175 та EasyGo A190!

16.04.2019
Для тих, хто не уявляє навіть найкоротшу поїздку без музичного супроводу, у нас є чудові новини: у наявність з'явилися універсальні автомагнітоли форматом 2 Din, які зможуть порадувати автомобіліста не тільки якістю звуку, а й широким спектром додаткових можливостей.
 
EasyGo A175 та EasyGo A190 - це два девайси на базі платформи Android 7.1, які складно назвати просто магнітолами, оскільки їх функціонал передбачає велике розмаїття можливостей. На даних головних пристроях є GPS-навігація, завдяки якій водій зможе краще орієнтуватися в умовах незнайомої місцевості.
 
Також з медіасистемою від компанії EasyGo ви завжди будете на зв'язку, адже наявність Wi-Fi-інтерфейсу та можливість підключення 3G-роутеру забезпечать доступ в Інтернет. Крім того, ви зможете синхронізувати ГП з камерою заднього огляду або ж оснастити своє авто повноцінною паркувальною системою для максимальної зручності та безпеки під час паркування і руху заднім ходом.
 
Солідних розмірів дисплей з високою роздільною здатністю, необхідні роз'єми для підключення різних додаткових девайсів, управління мультимедійним програвачем за допомогою кнопок на кермі - всім цим можуть похвалитися магнітоли EasyGo A175 та EasyGo A190.
Інтернет-магазин Drossel.ua пропонує перевірену продукцію за актуальною ціною, а також надає вичерпну консультацію з приводу будь-якого товару зі свого асортименту. Тому, купуючи у нас магнітоли EasyGo A175 та EasyGo A190, які сумісні з більшістю автомобілів, ви можете бути впевнені у правильності свого вибору.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста