Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

28.03.2023
У продажу з'явилося нове керамічне покриття Gyeon Q2 One Light Box для захисту кузова автомобілів. Продукт виготовлений за унікальною технологією, що забезпечує його надійність та довговічність.   Засіб не тільки надає глянсовий блиск та гідрофобні властивості поверхні, але також захищає лакофарбове покриття від дрібних пошкоджень.   Керамічне покриття Q2 One Light Box від Гійон підходить для використання на відкритому повітрі, зберігає ефективність до двох років.   Що ще варто знати про переваги кераміки Gyeon Q2 One Light Box? Для обробки однієї машини необхідно 25-30 мл засобу (у нашому асортименті кожен бажаючий може вибрати об’єм флакона: 30 мл або 50 мл); Нанесення проводиться на невелику ділянку кузова, після чого поверхня ретельно протирається мікрофібровою серветкою; Важливо пам'ятати, що поверхня не повинна мокнути протягом 12 годин після обробки.
23.03.2023
Wexoil – бренд, знайомий автолюбителям у всьому світі. Компанія займається виробництвом автохімії високої якості вже багато років. Ми раді повідомити про нове надходження продукції даного бренду в нашому інтернет-магазині: антифризи; моторні оливи; трансмісійні рідини; мотоциклетні оливи. Кожен автомобіліст знає, що правильний вибір оливи та антифризу – це гарантія довгої та безвідмовної роботи двигуна. Бренд Wexoil розуміє, наскільки важливо для автовласника мати надійні та якісні продукти для свого автомобіля, та пропонує на вибір декілька видів олив та антифризів.
13.03.2023
Поспішаємо поділитися чудовою новиною – в нашому інтернет-магазині нове надходження яскравих LED маркерів для автомобілів марки BMW!   Багато автомобілів зазначеної марки обладнані ангельськими очима жовтого кольору. Однак кожен бажаючий зможе замінити жовтий колір на яскраво-білий. Для цього використовуються спеціальні світлодіодні маркери. Вони встановлюються замість заводських ламп.   Лед маркери легко встановлюються. З цим процесом впорається будь-який автовласник. Матеріал корпусу стійкий до вологи та перепадів температури, що забезпечує надійність та довговічність використання.
06.03.2023
У нашому інтернет-магазині нове надходження преміальної автокосметики від компанії-виробника Adam's Polishes. Ця продукція допоможе досягти ідеального блиску та захистити ваш автомобіль від негативного впливу навколишнього середовища.   Кожен продукт з нового надходження відрізняється своєю унікальною формулою та є ідеальним рішенням для догляду за машиною. Завдяки автокосметиці Adam's Polishes ви зможете легко видалити забруднення та відновити глибокий блиск на поверхні кузова. Крім того, в асортименті є продукти, які забезпечують тривалий захист від впливу зовнішніх факторів (таких як: ультрафіолетові промені, дощ, сніг, пташиний помет і т.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста