Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Не пропустіть новинку: LED маркери для BMW вже у продажу!

13.03.2023
Поспішаємо поділитися чудовою новиною – в нашому інтернет-магазині нове надходження яскравих LED маркерів для автомобілів марки BMW!


 
Багато автомобілів зазначеної марки обладнані ангельськими очима жовтого кольору. Однак кожен бажаючий зможе замінити жовтий колір на яскраво-білий. Для цього використовуються спеціальні світлодіодні маркери. Вони встановлюються замість заводських ламп.
 
Лед маркери легко встановлюються. З цим процесом впорається будь-який автовласник. Матеріал корпусу стійкий до вологи та перепадів температури, що забезпечує надійність та довговічність використання. Крім того, вони споживають менше електроенергії, що, у свою чергу, сприяє економії палива.
 
Світлодіодні маркери – це нова розробка, яка дозволяє:
  1. Поліпшити безпеку на дорозі;
  2. Надати автомобілю стильний та сучасний вигляд.

 
На нашому сайті ви можете вибрати LED маркери різних кольорів та форм. Вони представлені в широкому асортименті та доступні за привабливою ціною. Також рекомендуємо звернути увагу на розділ «Автосвітло», в якому ви зможете знайти велику кількість інших корисних товарів для своєї автівки. Кожному покупцю гарантовано професійну консультацію менеджерів та швидку доставку по всій Україні. Чекаємо на ваші відгуки!



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста