Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

29.03.2021
Власникам автомобілів пропонуємо ознайомитися з новинками автокосметики від нідерландсько-британської компанії Shell: ароматизаторами повітря в салоні, очисниками, розморожувачами. Ароматизатори / освіжувачі повітря в салоні автомобіля від фірми-виробника Shell виготовлені із високоякісного полімеру з інтеграцією запаху в сам пластик. Забезпечують усунення неприємних запахів в салоні. Представлені в декількох варіантах запахів: аромат ванілі, полуниці, "Чорний оксамит", "Новий автомобіль", "Сплеск Океану", "Королівський чай". Засоби для видалення слідів комах від компанії Shell забезпечують швидке та ідеальне очищення кузова автомобіля, легко наносяться на забруднену поверхню за допомогою розпилювача.
22.03.2021
Власникам автомобілів, які цінують якісне автосвітло, рекомендуємо звернути увагу на лампи розжарювання від популярного бренду Philips, що надійшли в продаж: Standard, Vision, VisionPlus, LongLife EcoVision, X-tremeVision Pro150, WhiteVision, WhiteVision ultra, SilverVision.   Дані автолампи застосовуються для внутрішнього освітлення салону автомобіля, протитуманних фар, дальнього, ближнього світла, передніх, задніх, бічних покажчиків поворотів, стоп-сигналу, ліхтарів заднього ходу, підсвітки номера, габаритних, стоянкових ліхтарів.   Philips Standard, Vision - це кращі в своєму класі лампи розжарювання, які застосовуються в якості сигнальних автоламп, для освітлення салону.
15.03.2021
Власникам автомобілів, які приділяють увагу не тільки комфортному водінню, але й бездоганному вигляду свого авто, рекомендуємо звернути увагу на преміальну автокосметику від компанії-виробника Detailer, що надійшла у продаж. Країна-виробник - Німеччина.   Компанія Detailer випускає засоби по догляду та захисту ЛФП, дисків автомобіля, шкіряних поверхонь в салоні автомобіля. Полірувальні пасти Detailer забезпечують ефективне видалення різних дефектів лакофарбового покриття, голограм, надають обробленій поверхні гладкість та блиск. Керамічні покриття для кузова і дисків Detailer дозволяють збільшити показник твердості ЛФП, надають глибокий, насичений колір, дзеркальний блиск, гідрофобні, антистатичні властивості.
09.03.2021
Власникам автомобілів рекомендуємо звернути увагу на березневу новинку - автокосметику німецької фірми-виробника Zvizzer. Дана компанія займається виробництвом полірувальних паст, восків, захисних покриттів, а також аксесуарів для полірування. Продукція Zvizzer відрізняється прийнятною вартістю та строгою відповідністю стандартам якості.   Полірувальні пасти Zvizzer виготовлені з використання інноваційних формул, забезпечують ефективне полірування та захист ЛФП. На нашому сайті представлені пасти для полірування ЛКП різної абразивності, фінішні, антиголограмні полірувальні пасти.
01.03.2021
Пропонуємо вашій увазі новинку - компактні світлодіодні лампи з обманкою Infolight S1 від компанії-виробника Інфолайт. Розроблені дані лампи для установки в фари головного світла / протитуманні фари.   Особливості світлодіодних ламп Infolight S1: технологічність, компактність конструкції (вміщуються в будь-яку оптику); сучасні LED-кристали GXP LED chip мають високий коефіцієнт потужності, забезпечують ефективне освітлення дорожнього шляху; генерування чіткої світлотіньової межі запобігає ризику засліплення водіїв зустрічних автомобілів; універсальність (напруга 12/24 В) - можна використовувати як для легкових, так і для вантажних автомобілів; корпус виготовлений з авіаційного алюмінію; активна система охолодження складається з кулера та радіатора; тепловідвід виконаний з міді; наявність вбудованого модуля обманки CANBUS, зовнішнього драйвера; тривалий термін служби - понад 50 000 годин.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста