Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Березнева новинка: автокосметика Zvizzer (Німеччина)

09.03.2021
Власникам автомобілів рекомендуємо звернути увагу на березневу новинку - автокосметику німецької фірми-виробника Zvizzer. Дана компанія займається виробництвом полірувальних паст, восків, захисних покриттів, а також аксесуарів для полірування. Продукція Zvizzer відрізняється прийнятною вартістю та строгою відповідністю стандартам якості.
 
Полірувальні пасти Zvizzer виготовлені з використання інноваційних формул, забезпечують ефективне полірування та захист ЛФП. На нашому сайті представлені пасти для полірування ЛКП різної абразивності, фінішні, антиголограмні полірувальні пасти.
Гібридні полімери та віск карнауби преміального класу, що входять до складу восків Zvizzer, забезпечують тривалий захист обробленої поверхні, високі гідрофобні властивості, надають глибокий блиск.
Залежно від стану оброблюваної лакофарбової поверхні автомобіля ви можете також вибрати на сайті полірувальний круг Zvizzer - від ультра м'якого поролонового до агресивного хутряного. Особливий склад поролону забезпечує високу ефективність аксесуарів.
Ознайомитися з відгуками, оформити купівлю автокосметики та аксесуарів Zvizzer (Німеччина) за актуальною ціною можна в нашому інтернет-магазині Drossel.ua. Доставка товару здійснюється протягом 1-2 днів в усі регіони України.



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста