Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

24.02.2020
Хороше автомобільне освітлення - це не тільки запорука комфортного пересування в нічний час та у погану погоду, але і невід'ємний компонент у забезпеченні безпеки на дорозі. Сьогодні на просторах нашого сайту з'явилися новинки в обличчі LED ламп та світлодіодних лінз виробництва компанії Torssen, які ми із задоволенням вам і представляємо.   Варто почати з автоламп у цоколях H1, H3, H7, H11, H27, HB4 (9006), які за своєю технічною складовою ні у чому не поступаються аналогам від більш іменитих брендів. Також до числа достоїнств слід віднести те, що дані джерела світла оснащено пасивною системою охолодження у вигляді алюмінієвого радіатору, який здійснює інтенсивний тепловідвід.
17.02.2020
Автосвітло - це одна з найважливіших складових безпечної їзди у темний час та в умовах несприятливої ​​погоди, тому обов'язок кожного автовласника - подбати про його якість. На нашому сайті з'явилися гідні кандидати на роль джерел світла у ваше авто - LED лампи Sho-Me F4.   В асортименті представлено світлодіоди з наступними цоколями: H1; H4; H7; H8 / H11; HВ3 ​​(9005); HВ4 (9006). Автолампи Sho-Me F4, що оснащені чіпами G-XP LED chip, генерують яскравий промінь, проте очі водія навіть у процесі тривалого перебування за кермом не будуть надмірно стомлюватись, оскільки температура світла становить 6500K (комфортне денне освітлення).
10.02.2020
За вікном настали холоди. І якщо не дати замерзнути тілу в автомобілі покликана пічка, то зігріти душу під час поїздок допоможе гарна музика, що лунає із магнітоли. Сьогодні у якості джерела для "душевного" обігріву ми пропонуємо автомагнітоли від компанії Celsior (однодінові та двухдінові варіанти), які допоможуть вам підтримувати теплу і життєрадісну атмосферу в салоні машини, незважаючи на морози.   Автомобільні магнітоли Celsior форматом 1DIN представлені на сайті у багатій різноманітності дизайнів та функціональних можливостей. Девайси з висувним екраном, моделі, що оснащені інтегрованим дисплеєм, та стандартні магнітоли, які передбачають мінімальний набір функцій.
04.02.2020
Найкраще, що винайшло людство для розваги під час автоподорожі на даний момент - це музичний супровід. Тому, якщо ви бажаєте, щоб ваші поїздки проходили під "акомпанемент" улюблених треків, радимо звернути увагу на магнітоли від виробника Akai, які поповнили наш асортимент. Почнемо з найбільш просунутого девайсу форматом 2DIN, що передбачає GPS-модуль і антену, інтегрований Wi-Fi, Bluetooth-з'єднання та багато іншого. Також є бюджетна двухдінова автомагнітола Akai, яка, однак, лише у деяких функціональних аспектах поступається вищеописаній моделі. Серед однодінових магнітол від компанії Akai стоять особняком пристрої, що обладнані висувним сенсорним екраном.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста