Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент: надійшли у продаж автомагнітоли від бренду Akai

04.02.2020
Найкраще, що винайшло людство для розваги під час автоподорожі на даний момент - це музичний супровід. Тому, якщо ви бажаєте, щоб ваші поїздки проходили під "акомпанемент" улюблених треків, радимо звернути увагу на магнітоли від виробника Akai, які поповнили наш асортимент.

Почнемо з найбільш просунутого девайсу форматом 2DIN, що передбачає GPS-модуль і антену, інтегрований Wi-Fi, Bluetooth-з'єднання та багато іншого. Також є бюджетна двухдінова автомагнітола Akai, яка, однак, лише у деяких функціональних аспектах поступається вищеописаній моделі.

Серед однодінових магнітол від компанії Akai стоять особняком пристрої, що обладнані висувним сенсорним екраном. Є можливість підключення камери заднього виду, наявність електронного еквалайзеру і функція MirrorLink. Крім того, одну з моделей оснащено навігацією, завдяки якій ви зможете відмінно орієнтуватися в умовах незнайомого міста.

 
Стандартні автомобільні магнітоли Akai 1din-формату - доступний, але дієвий спосіб скоротати час за кермом на позитивній ноті. В основному, вони являють собою ресивери з мінімалістичним, "життєво важливим" функціоналом. Лише одна модель передбачає наявність дисплею та можливість установки паркувальної камери.

Модельний ряд автомагнітол Akai, що представлені на нашому сайті, відкриває широкий вибір перед українськими автовласниками як у функціональному плані, так і з точки зору ціни. Покупка в інтернет-магазині Drossel обов'язково супроводжується доставкою, а також до послуг клієнтів компетентні менеджери, які проконсультують вас з будь-яких питань.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста