Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

26.02.2019
Шанувальники якісного галогенового світла, зверніть увагу на лампи від компанії Neolux, які в широкому асортименті представлені на нашому сайті. Ці галогенні лампи - відмінне рішення для тих, хто шукає гідну заміну штатному джерелу світла, яке встановлене у автомобілі.   Ми пропонуємо вам галогенки Neolux, що призначені для установки у фари головного освітлення, у протитуманки, а також комбіновані моделі, які підходять для монтажу як в одні, так і в інші фари. У наявності варіанти для легкових авто та вантажного транспорту.     Автолампи Neolux виготовлені з першокласного матеріалу, вібро- та термостійкого скла, яке до того ж захищає начинку виробу від негативного впливу ультрафіолету.
18.02.2019
Зустрічайте новинку від компанії Cyclone: ​​світлодіодні лампи для фар головного освітлення та протитуманних фар. Дане джерело світла - ідеальний варіант для автомобілістів, які знаходяться у пошуках лампи, здатної забезпечити якісне, яскраве та комфортне для очей світло.   Після інсталяції LED лампи бренду Cyclone у свій транспортний засіб ви зможете розраховувати на відмінну видимість на дорозі навіть вночі та незалежно від погодних умов. Потік світла, що генерується даною лед лампою, дуже потужний, проте завдяки чіткій світловій межі ви не ризикуєте засліпити водіїв транспорту на зустрічній смузі, а тому ймовірність спровокувати дорожньо-транспортну пригоду значно знижується.
11.02.2019
У компанії Osram є гарна пропозиція для шанувальників якісного галогенного світла - автолампи із серії Osram Night Breaker Laser Next Generation, встановивши які можна отримати ряд переваг. Галогенові лампи даної лінійки є покращеною версією серії Осрам Найт Брекер Лазер та у черговий раз доводять твердження щодо високої марки товарів даного виробника.   Усі лампи цієї лінійки мають яскравість, збільшену до 150%, довжина світлового променю досягає близько 150 метрів, а світло стало до 20% білішим. Сукупність цих показників стала причиною поліпшення видимості під час їзди у нічний час та в несприятливу погоду.
05.02.2019
Зустрічайте новинку від компанії Phantom - дзеркала заднього огляду з дисплеєм та автовідеореєстратором RMS-431 DVR Full HD. Девайс даного типу - це справжнє джерело різноманітних функцій та можливостей, які допоможуть зробити пересування на автомобілі більш зручним і безпечним. По відношенню до пристроїв із попередньої серії, котрим ці відео-дзеркала прийшли на зміну, головний герой сьогоднішньої новини має цілу низку переваг, які раніше були недоступні автомобілісту. У активі даного дзеркала є солідний функціональний набір: оснащено автореєстратором з широким кутом огляду та високою роздільною здатністю зйомки; можливе підключення камери заднього ходу, для цієї мети передбачено композитне гніздо RCA (CVBS); наявність G-сенсора, завдяки якому всі записи, що зроблені у позаштатних ситуаціях, захищені від перезапису; паркувальний режим дозволяє відобразити події, які мали місце під час відсутності автовласника; відбувається накладення часу, дати та номерного знаку транспортного засобу на відеоролик.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста