Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Розширюємо асортимент галогенних ламп: нові галогенки від Neolux

26.02.2019
Шанувальники якісного галогенового світла, зверніть увагу на лампи від компанії Neolux, які в широкому асортименті представлені на нашому сайті. Ці галогенні лампи - відмінне рішення для тих, хто шукає гідну заміну штатному джерелу світла, яке встановлене у автомобілі.
 
Ми пропонуємо вам галогенки Neolux, що призначені для установки у фари головного освітлення, у протитуманки, а також комбіновані моделі, які підходять для монтажу як в одні, так і в інші фари. У наявності варіанти для легкових авто та вантажного транспорту.
 
 
Автолампи Neolux виготовлені з першокласного матеріалу, вібро- та термостійкого скла, яке до того ж захищає начинку виробу від негативного впливу ультрафіолету. Примітно і те, що для інсталяції цих галогенових ламп не потрібно мати спеціальних навичок, здійснити її зможе навіть людина без підготовки.
 
В інтернет-магазині Drossel.ua ви зможете знайти галогенні лампи Neolux, що належать до різних лінійок (Standard, Blue Light, Blue Power Light, Extra Light, Extra Lifetime), а тому і розраховувати на великий ціновий діапазон. У нас можна купити одну лампу або комплект галогенок. Продукція постачається у картонній коробці або блістері.

Галогенные лампы Neolux Н1
Галогенные лампы Neolux Н3
Галогенные лампы Neolux Н4
Галогенные лампы Neolux Н7
Галогенные лампы Neolux Н8
Галогенные лампы Neolux Н11
Галогенные лампы Neolux НB3
Галогенные лампы Neolux НB4
Галогенные лампы Neolux R2


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста