Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Бортовий комп'ютер Multitronics TC 740

Бортовой компьютер Multitronics TC 740-1
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-2
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-3
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-4
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-5
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-6
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-7
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-8
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-9
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-10
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-11
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-12
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-13
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-14
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-15
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-16
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-17
Бортовой компьютер Multitronics TC 740-18
Код товару: 22942
Арт.: 306201
відгука(2) Оценка 5
4 345 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Цільове призначення такого бортового комп'ютера - полегшення експлуатації транспортного засобу. Модель розміщується на торпедо автомобіля. Девайс одночасно демонструє на екрані від одного до дев'яти параметрів, забезпечуючи повний контроль потрібних показників. Вбудований «козирок» попереджає попадання прямих сонячних променів.
 
Ще одна якість борткомп'ютера Multitronics TC 740 - наявність кольорового TFT монітора з діагоналлю 2.4 дюйма і роздільною здатністю 320х240 пікселів. Можливе налаштування кольорового оформлення. Присутній 32-розрядний процесор з високою швидкістю і продуктивністю. Спостерігається підтримка оригінальних і універсальних протоколів.
 
Бортовий комп'ютер Multitronics TC 740 забезпечує розширену діагностику систем і параметрів. Можливе збереження конфігураційного файлу і статистики поїздок на ПК. Установка моделі здійснюється за допомогою приєднання до діагностичної колодки авто. Спостерігається опціональня підтримка до двох паркувальних асистентів, призначених для полегшення процесу парковки.
 
БК Multitronics TC 740 виділяється наявністю мультидисплея з численними варіантами відображення параметрів (6 регульованих екранів - 4 показника, 4 гарячих меню - 10 опцій, 4 регульованих екрани - 7 показників, 35 екранів - 1 показник, 7 екранів середніх показників - 7 показників, 8 стрілочних регульованих екранів - 2 показника, 3 регульованих екрани - 9 показників, 8 графічних регульованих екранів - 1/2 показника, 2 дисплея-парктроніка).
 
Маршрутний комп'ютер Multitronics TC 740 попереджає користувача в разі виникнення несправності. Основна частина налаштувань може редагуватися і зберігатися. Вбудовані гарячі меню забезпечують швидкий доступ до функцій, які використовуються найчастіше. Основні відмінності від БК Multitronics TC 750 - підтримка безлічі діагностичних протоколів, відсутність осцилографа і голосового синтезатора.
 
Маршрутний бортовий комп'ютер Multitronics TC 740 обладнаний журналами заправок і поїздок. Функція «Зворотний відлік» призначена для одночасного відображення двох графіків миттєвих параметрів. Можливе спільне використання з газовим обладнанням. Якщо не вимкнені габарити - девайс сповістить користувача про це. Спостерігається відстеження зміни тривалості упорскування або витрати пального.
 
БК Multitronics TC 740 дозволяє зчитувати і скидати помилки ЕБК. Інтегрований економетр призначений для визначення значення пробігу, виходячи з залишку пального в паливному баку. Оновлення здійснюється через мережу Інтернет.
 
Комплектація складається з:
  • Бортового комп'ютера;
  • Лицьової панелі;
  • Корпусу з липкою стрічкою;
  • Рамки кріплення лицьової панелі до МК;
  • Роз'єму OBD2;
  • З'єднувального шлейфу;
  • Перехідника для універсального підключення;
  • Датчика зовнішньої температури;
  • Керівництва по експлуатації;
  • Комплекту метизів і резистора 5.1 кОм;
  • Пакувальної коробки;
  • Гарантійного талона;
  • Керівництва по підключенню.



 
Зацікавилися цією моделлю? Купити бортовий комп'ютер Multitronics TC 740 і ознайомитися з відгуками про нього можна в нашому інтернет-магазині. Оперативна доставка здійснюється по всій території України. Ціна - приємна.
 

Характеристики
Основні
Встановлення На торпедо
Звук Зумер
Підключення парктроніка Так
Додаткові
Габарити (ДхВхГ) 170х75х80 мм
Гарантія 24 місяці
Характеристики
Основні
Встановлення На торпедо
Звук Зумер
Підключення парктроніка Так
Додаткові
Габарити (ДхВхГ) 170х75х80 мм
Гарантія 24 місяці
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(2 відгука)

09:46:43 08.08.2021

Оцінка 5
Покупкой доволен, дает довольно точные показатели. Подключали согласно инструкции.
Розкрити
Відповісти

09:11:34 06.04.2020

Оцінка 5
Через него можно отслеживать расход топлива?
Розкрити
Відповісти

09:58:56 07.04.2020

Здравствуйте, Сергей, расход топлива так же показывает.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Multitronics (30)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста