Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Бортовий комп'ютер Multitronics MPC-800 для Android-пристроїв (OS Android 2.1 і вище, Bluetooth)

Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-1
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-2
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-3
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-4
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-5
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-6
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-7
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-8
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-9
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-10
Бортовой компьютер Multitronics MPC-800-11
Код товару: 22915
Арт.: 306191
відгука(3) Оценка 5
3 498 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Підбираєте якісний БК? Відмінним вибором стане дана модель. Девайс характеризується сумісністю з мобільними пристроями, які функціонують на базі операційної системи Android (версія 2.1 і вище) і оснащені модулем Bluetooth. Борткомп’ютер відрізняється швидким і комфортним підключенням до діагностичної колодки авто (для більшості транспортних засобів).
 
Ще одна характеристика маршрутного комп'ютера Multitronics MPC-800 - можливість працювати практично з будь-яким транспортним засобом і зручним інтерфейсом. Спостерігається повноцінне функціонування паркувальних асистентів, які призначені для істотного полегшення процесу парковки і підвищення безпеки користувача. Відстань озвучується голосом. Присутній зумер і голосовий синтезатор.
 
БК Multitronics MPC-800 дозволяє переглянути коди помилок ЕБК і здійснити діагностику показників в нерухомому транспортному засобі. Спостерігається аналіз температури мотора, перевищення швидкості, аварії напруги і температури АКПП. Допускається підключення до датчика рівня палива, габаритних вогнів (з метою попередження про відключення / активації), реле включення ближнього світла (для функції автоматичного світла) і датчику зовнішньої температури (присутній в комплекті).
 
Маршрутний комп'ютер Multitronics MPC-800 сумісний з газовим обладнанням (не нижче четвертого покоління). Слід підкреслити, що борткомп’ютер може функціонувати в автономному режимі, незалежно від смартфона. Девайс збирає, обробляє і зберігає статистичні дані про поїздки і, в разі необхідності, демонструє їх на мобільному пристрої.
 
Бортовий комп'ютер Multitronics MPC-800 не потребує програмного і фізичного включення, тому відсутній ризик розрядки акумулятора. Можливе підключення до газової форсунки, за рахунок чого забезпечується максимально точне визначення витрати пального (з урахуванням окремої поправки для газу). Статистика для бензину і газу - роздільна.
 
Слід підкреслити, що БК Multitronics MPC-800 відображає всі параметри на екрані смартфона, при цьому програма діагностики може працювати у фоновому режимі. ПО для управління можна знайти на сайті виробника. Коди несправностей розшифровуються в автоматичному режимі, відразу ж після виникнення.
 
 


 
Купити бортовий комп'ютер Multitronics MPC-800 по одній з найбільш привабливих ринкових цін можна в інтернет-магазині Drossel. Оперативна доставка здійснюється по всій території України. Ознайомитися з актуальними відгуками інших українських автомобілістів можна на нашому сайті. Залишайте власну думку після придбання БК!
 
Характеристики
Основні
Встановлення У штатне місце
Звук Голосовий синтезатор + зумер
Підключення парктроніка Так
Додаткові
Габарити (ДхВхГ) 98х53х21 мм
Гарантія 12 місяців
Фото товару
Другие преимущества БК:Другие преимущества БК:
Характеристики
Основні
Встановлення У штатне місце
Звук Голосовий синтезатор + зумер
Підключення парктроніка Так
Додаткові
Габарити (ДхВхГ) 98х53х21 мм
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(3 відгука)

09:17:14 06.04.2020

Оцінка 5
Очень удобное использование. Подключил его в магнитоле 2 дин. Все показывает информативно. Стоящая вещь.
Розкрити
Відповісти

10:44:23 10.10.2019

Оцінка 5
Обороты показывает?
Розкрити
Відповісти

09:06:36 11.10.2019

Здравствуйте, Гриша, обороты так же показывает.
Розкрити

08:25:40 10.10.2019

Оцінка 5
У него есть такой показатель, как температура АКПП?
Розкрити
Відповісти

09:01:43 11.10.2019

Здравствуйте, Александр, данный показатель так же присутсвует.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Multitronics (30)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста