Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Бортовий комп'ютер Multitronics Comfort X10 (ВАЗ 2110, 2111, 2112)

Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-1
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-2
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-3
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-4
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-5
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-6
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-7
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-8
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-9
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-10
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-11
Бортовой компьютер Multitronics Comfort X10-12
Код товару: 22885
Арт.: 306176
відгука(2) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Даний девайс являє собою продуктивний бортовий комп'ютер, який призначений для установки в транспортний засіб ВАЗ 2110, 2111, 2112. БК виділяється функціональною відповідністю борткомп’ютеру Multitronics Comfort X11. Єдина відмінність - відсутність мовного інформатора (модель оснащена тільки зумером).
 
Характеристики бортового комп'ютера Multitronics Comfort X10:
  • Наявність RGB монітора (512 кольорів);
  • Можливість зміни восьми параметрів на екрані;
  • Швидка і зручна установка замість заводського годинника;
  • Можливість включення вентилятора радіатора з корекцією температури. Регулювання здійснюється в залежності від температури навколишнього середовища та інших експлуатаційних умов. Результат - зниження навантаження на мотор і попередження закипання антифризу. Можливе примусове відключення.
Маршрутний бортовий комп'ютер Multitronics Comfort X10 виділяється присутністю трьох програмованих мультидисплеїв користувача. Можливе тестування системи оцінки і заряду ємності акумулятора. Крім цього, допускається визначення якості АКБ. Тестування здійснюється під навантаженням (за допомогою фар ближнього світла).
 
БК Multitronics Comfort X10 оснащений виходом управління зовнішніми пристроями. Для даної мети використовуються два таймери з можливістю програмування. Доступний вибір активного рівня управління - «1» або «0». Опція може застосовуватися для контролю роботи передпускових нагрівачів ( «Вебасто», «Теплостар»), кондиціонера і т.д. Підтримується підключення входу «Mute».
 
Бортовий комп'ютер Multitronics Comfort X10 оснащений індикатором рівня палива в баку (з ЕБК / датчика рівня палива). Допускається як ручна, так і автоматична установка протоколу. Присутній корисний режим «Гарячий запуск», призначений для сушки свічок. Користувач ідентифікується за допомогою PIN-коду.
 
Маршрутний комп'ютер Multitronics Comfort X10 оснащений мультидисплеєм «Доба», що дозволяє розрахувати вартість поїздки. Присутня можливість читання і скидання помилок ЕБК. Сумарна кількість підтримуваних функцій - 83. Габарити моделі складають 9.3х6х5 см.
 
Набір складається з: бортового комп'ютера з датчиком зовнішньої температури і роз'ємом живлення (3 м), гарантійного талона, інструкції з експлуатації та пакувальної коробки.

 


 
Ціна бортового комп'ютера Multitronics Comfort X10 - приваблива. Швидка доставка здійснюється в будь-який регіон України. Відгуки від інших водіїв можна побачити в інтернет-магазині Дроссель. Діліться своєю думкою після покупки!
 

Характеристики
Основні
Марка автомобіля ВАЗ 2110, 2111, 2112
Встановлення Замість годинника
Звук Зумер
Підключення парктроніка Ні
Додаткові
Габарити (ДхВхГ) 93х60х50 мм
Гарантія 12 місяців
Фото товару
Характеристики
Основні
Марка автомобіля ВАЗ 2110, 2111, 2112
Встановлення Замість годинника
Звук Зумер
Підключення парктроніка Ні
Додаткові
Габарити (ДхВхГ) 93х60х50 мм
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(2 відгука)

10:19:38 07.10.2019

Оцінка 5
Отличный вариант, очень много функций, я доволен
Розкрити
Відповісти

09:27:32 07.10.2019

Оцінка 5
Отлично становится вместо штатных часов. Подключения не сложное. Приобретение доволен!
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Multitronics (30)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста