Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

22.12.2022
Для тих, хто шукав якісну накидку з підігрівом на автомобільне сидіння, у нас чудова новина – у продаж надійшли високоміцні та надійні накидки від бренду Вітол Елегант.   Дані вироби нагріваються доволі швидко, забезпечуючи комфорт у салоні транспортного засобу. Є універсальними та підходять практично для всіх автомобілів. Накидки з підігрівом Вітол підключаються до траспорту з живленням 12В, легко та швидко встановлюються за допомогою спеціальних резинок та кріплень   Накидки на сидіння з підігрівом Vitol Elegant оснащені вбудованим термостатом, завдяки чому виключається ризик перегріву виробу.
12.12.2022
Для покращення прохідності транспортного засобу по льоду, снігу, бездоріжжю рекомендуємо використовувати міцні та надійні аксесуари. У нашому інтернет-магазині поповнення, серед грудневих новинок варто виділити: якісні ланцюги протибуксувальні; високоміцні та надійні браслети протиковзання; протиковзкі ремені високої якості.   Розроблено дані ланцюги / браслети / ремені на колеса для легкових автомобілів з різними діаметрами покришок (R13, R14, R16.5 тощо). Також в асортименті нашого інтернет-магазину є ланцюги для вантажівок та мікроавтобусів.
01.12.2022
Бажаєте створити підвищений рівень комфорту та забезпечити тепло в салоні свого автомобіля? Зверніть увагу на вбудований підігрів сидінь від компанії-виробника Prime-X. Дані вироби встановлюються під обшивку у спинці та сидінні, допоможуть вам не замерзнути взимку. Нагрівальний елемент виконаний із вуглеволокна. Основною перевагою даного матеріалу є плавне нагрівання та можливість обрізання мату в залежності від розміру сидіння.     Серед інших переваг вбудованого підігріву під обшивку від Прайм-Ікс варто виділити такы: є термостат, який автоматично відключає живлення при досягненні температури 65 градусів; є декілька режимів роботи, перемикатися між якими можна за допомогою регулятора; швидко та легко встановлюється за допомогою двостороннього скотчу; живлення здійснюється від бортової мережі з напругою 12В (підходить для більшості легкових автомобілів); водію та пасажирам нічого не заважатиме завдяки нагрівальним елементам, розташованим усередині крісла; завдяки спеціальним датчикам запобігається коротке замикання та перегрів.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста