Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

26.12.2018
Інтернет-магазин Drossel представляє до уваги автомобілістів нову категорію товарів під назвою "Сигнали автомобільні, клаксони". Тут ви зможете знайти кілька різновидів автомобільних сигналів, які допоможуть вам проінформувати пішоходів та інших водіїв про наближення, щоб зробити їзду, обгін, парковку та інші маневри на дорозі більш безпечними.   У даному розділі ви знайдете два типи сигналів (електричні та електропневматичні), кожен з яких має свої переваги. Крім того, у нашому асортименті є кілька видів автомобільних сигналів: "равлик", горн та клаксон. Названі види мають різні параметрами, але є й те, що їх об'єднує - висока якість, надійність та практичність.
18.12.2018
Довгоочікувані новинки на сайті - LED лампи Sho-Me серії G6.3 у цоколях H4, H7, H11, HB4, H1 та H3! Вони представлені у середній ціновій категорії та за технічними характеристиками не поступаються більш іменитим брендам. У всіх моделях лед-ламп стоять світлодіодні чіпи Philips Lumileds ZES, що забезпечують яскравий та направлений потік світла. Усі лампи світять холодним білим світлом. Давайте розглянемо нові моделі докладніше. Світлодіодна LED лампа Sho-Me G6.3 H4 з потужністю 30 Вт забезпечує однаково інтенсивний світловий потік для ближнього і дальнього світла (3500 Lm). Кількість світлодіодних чіпів - 12 шт.
14.12.2018
Більшість власників машин Шкода і Фольксваген зіштовхувались з тим, що після заміни заводської магнітоли перестають працювати певні функції. Пов'язано це з сумісністю нових ШГП та CAN-шини. Щоб запобігти такій проблемі ми підготували для вас новинки - штатні магнітоли AudioSources для автомобілів Skoda та Volkswagen. У цих мультимедійно-навігаційних пристроїв є кілька дуже важливих переваг: спеціальне програмне забезпечення та апаратні рішення дозволяють використовувати всі переваги підключення по CAN-шині; наявність перевіреного ліцензійного навігаційного ПЗ; офіційна гарантія (12 місяців).
07.12.2018
Нові виробники на ринку ксенону з'являються не так вже й часто. Але ми раді запропонувати своїм клієнтам новий та багатообіцяючий бренд Yeaky. Газорозрядні лампи виготовлені за новітніми технологіями, тож за якістю можуть конкурувати з більш іменитими брендами. Тим більше, що випромінюють вони на 50% більше світла (у порівнянні зі стандартними ксеноновими лампами). У нашому асортименті представлено ксенонові лампи Yeaky для найпопулярніших цоколів: H1, H3, H7, H11 та D2S.   Чому на ксенон Yeaky варто звернути увагу? Світять комфортним білим світлом - на вибір запропоновано дві температури світла: 4500K та 5500K.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста