Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

29.11.2023
У нас хороша новина для всіх, хто хоче зробити зовнішній вигляд автомобіля більш привабливим. На нашому сайті з'явився новий розділ – «Значки та емблеми для авто».   Іноді одна невелика деталь може змінити образ. Наш новий розділ створений саме для того, щоб дати вам можливість зробити ваш автомобіль виразним та неповторним. У нас ви знайдете широкий асортимент значків та емблем для автомобілів, які нададуть вашому автомобілю вишуканість.   У нашому каталозі ви можете знайти: передні значки; задні значки; універсальні значки.
20.11.2023
З настанням листопада мільйони людей по всьому світу з нетерпінням чекають  Black Friday. Цей день, який прийшов до нас із США, став світовою традицією. Він супроводжується горячими знижками та ексклюзивними пропозиціями. Цього року Чорна П'ятниця обіцяє бути особливо приємною, а ми готові надати вам найвигідніші пропозиції.   Вибирайте автотовари на DROSSEL.UA та отримуйте їх за привабливими цінами! Наш сайт гарантує вигідні пропозиції у різних категоріях товарів. Кожен автовласник знайде тут щось для себе! Ми ретельно вибираємо товари, щоб задовольнити різноманітні потреби наших покупців.
14.11.2023
У нас хороша новина для шанувальників якісного догляду за своєю автівкою – нове надходження преміальної автокосметики від американського бренду Adam's Polishes. Дана продукція, розроблена з урахуванням останніх технологічних досягнень, тепер доступна всім охочим.   Ферментний засіб для очищення забруднень біологічного походження, нейтралізації запахів в авто Adam's Polishes Enzymatic Cleaner (473мл) Інноваційний ферментний засіб спеціально розроблений для ефективного очищення різних забруднень біологічного походження. Завдяки унікальній формулі цей продукт від Адамс Полішес проникає в важконаступні місця, розчиняючи і видаляючи навіть стійкі забруднення.
07.11.2023
Якщо ви дбаєте про хороший технічний стан свого автомобіля, то у нас для вас чудові новини! Ми раді надати вам широкий асортимент запчастин для вихлопної системи. Ця важлива частина автомобіля заслуговує на особливу увагу, тому ми пропонуємо якісні запчастини від перевірених виробників. На нашому сайті стали доступні нові розділи:   Гофри вихлопної системи авто У продажу є різноманітні вихлопні гофри, які є ключовим елементом у системі відведення відпрацьованих газів. Виберіть відповідну гофру для вашого автомобіля та впевнено рухайтеся вперед. Переваги цих товарів: зменшення вібрацій, створюваних двигуном; якісні матеріали виготовлення; тривалий термін служби.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста