Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

23.11.2022
Чорна п'ятниця 2022 – ідеальний привід, щоб купити запчастини та інші автотовари від найкращих виробників за найнижчою ціною. Такий шанс випадає лише раз на рік. І ним слід скористатися!   Вибирайте чорний розпродаж DROSSEL та забудьте про обмеження!   Діють акції на товари з розділу «Автосвітло», «Автоелектроніка»: Знижки на світлодіодні LED-лампи rVolt; Знижки на лінзи брендів rVolt та Zax; Знижки на всю продукцію від бренду rVolt; Знижки на всю продукцію від бренду Zax; Знижки на лампи брендів Philips та Osram; Знижки на продукцію від брендів Galaxy, Mitsumi, Contrast; Знижки на продукцію від брендів Infolight, Sho-Me, EasyGo, Falcon; Знижки на продукцію Prime-X; Знижки на камери.
17.11.2022
Незамінним помічником кожного автовласника із настанням холодів стане надійний зарядний пристрій. До вашої уваги пропонуємо листопадові новинки – якісні зарядки для авто від компанії-виробника Armer. Дані пристрої відрізняються простотою в експлуатації. Вони забезпечують максимально швидку та ефективну зарядку сівшого АКБ транспортного засобу.   Зарядний пристрій Armer ARM-LC10B   Ця модель трансформаторного зарядного пристрою має ергономічний корпус, на лицьовій стороні якого розташовані всі необхідні індикатори та кнопки. Даний ЗП оснащено ручкою регулювання вихідної сили струму та вбудованим амперметром у верхньому лівому куті панелі.
10.11.2022
Відмінна новина для тих, хто бажає створити комфортні умови в машині – у продаж надійшли накидки на сидіння автомобіля з підігрівом від українського бренду Дорожня Карта. Дані аксесуари не тільки зігріють водія / пасажирів у холодну пору року, але ще мають привабливий зовнішній вигляд.     Серед інших переваг накидок на автомобільне сидіння Дорожня Карта варто виділити: зносостійкість, міцність та стійкість до пошкоджень (практично виключають можливість поломки при згинанні); оснащені захистом від перенапруги; мають високосучасну технологію нагріву; елементи поверхні виготовляються із якісного вуглецевого волокна; ширина нагрівального елементу – 47 см; робоча напруга становить 12 В; тип нагрівального елемента – дротяний; мають 1 режим нагріву.
03.11.2022
Для тих, хто бажає максимально захистити свій автомобіль при настанні температури нижче за нуль градусів, у нас чудова новина: ми відкрили новий розділ – «Зимова накладка на решітку радіатора». Більш детально ознайомитись із даним типом товару пропонуємо нижче. Чому досвідчені автомобілісти встановлюють зимові накладки на решітку радіатора? Аксесуар запобігає попаданню в радіатор снігу, атмосферних опадів; Послужить ефективним бар'єром від хімічних реагентів; Забезпечує нормальну терморегуляцію та захищає мотор від перегріву; Сприяє швидкому прогріванню транспортного засобу.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста