Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

31.10.2023
Раді повідомити автовласникам, що у нас у продажу з'явилися високоякісні бустери від бренду Alligator, які гарантують надійний старт навіть у найсуворіших зимових умовах.   Дані пристрої мають велику кількість переваг, серед яких: надійність; портативність; довговічність; наявність додаткових функцій (ліхтарик, PowerBank та інші); пластиковий чохол для зберігання у комплекті.   Окрім бустерів від виробника Алігатор, в нашому асортименті ви можете знайти різноманітні пристрої від перевірених та надійних брендів.
23.10.2023
Зима наближається, а з нею приходить необхідність зігрівати себе холодними днями. У нас у продажу ви можете знайти якісні накидки на сидіння з підігрівом, які не тільки забезпечать комфорт під час поїздок, але й зроблять вашу машину затишнішою.   Переваги накидок з підігрівом Накидки з підігрівом – це ідеальне рішення для тих, хто не хоче мерзнути в холодні дні, особливо під час зимових поїздок. Ось декілька переваг, які роблять ці накидки справжньою знахідкою для автолюбителів: Комфорт в холодну пору року. Вбудований підігрів дозволяє зігріти сидіння та спинку, що забезпечує приємне відчуття тепла навіть у найлютіші морози.
16.10.2023
Одним з найважливіших аспектів, що впливає на безпеку та комфорт водіїв та пасажирів, є автомобільне освітлення. Ми раді представити новинку, яка надасть змогу значно покращити світло у вашій машині – світлодіодні лінзи Zax Bi-Led stage 7.   Особливості та переваги led лінз Zax Bi-Led stage 7: Просунута технологія виготовлення. Лед лінзи Закс Бі-Лед стейдж 7 оснащено сучасними діодами GPI, які забезпечують яскравий та рівномірний світловий потік. Ця технологія гарантує чудову видимість на дорозі за будь-яких погодних умов. Можливість роботи у двох режимах.
10.10.2023
Компанія Xado – світовий лідер у галузі інноваційних автомобільних присадок та олив. Тому ми раді представити вам свіже оновлення в лінійці продуктів даного бренду на нашому сайті – моторні оливи Red Boost, які призначено для покращення продуктивності та тривалості експлуатаційного строку двигунів автомобілів.   Оливи Red Boost розроблено з використанням передових технологій і включають унікальні добавки, які забезпечують максимальний захист двигуна і підвищують його ефективність. Однією з ключових особливостей нової лінійки олив є наявність у складі ревіталізанта та стабілізатора лужного числа Red Boost, що забезпечує високу потужність, продуктивність та стабільну роботу силового агрегату.
02.10.2023
У світі ручних інструментів завжди дуже важлива якість. Поспішаємо порадувати автовласників – у нас у продажу з'явилися набори інструментів від виробника Вігор, які характеризуються не лише своєю функціональністю, а й надійністю. Незважаючи на інтенсивну роботу, ці інструменти будуть служити вам тривалий час.   Набір інструментів для ослаблення металевих та пластикових фіксаторів Vigor V5885 (3шт) Цей набір інструментів стане незамінним помічником будь-якого майстра. Усі його комплектуючі виготовлені з високоякісного матеріалу, що забезпечує надійність та довговічність.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста