Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

26.10.2022
Для любителів якісного автосвітла у нас чудова новина – у продаж надійшли якісні світлодіодні лінзи від компанії-виробника Інфолайт. Пропонуємо нижче ознайомитись ільш детально зі свіжими новинками.   Світлодіодні лінзи Infolight A1-Pro Bi-Led 3,0`   Лед модулі Infolight A1-Pro Bi-Led 3,0 послужать відмінною альтернативою заводських галогенових ламп. Дані світлодіодні лінзи рівномірно випромінюють широкий світловий пучок, а також мають чітку світлотіньову межу. Оснащені високосучасними чіпами CLPD 11, завдяки яким досягається максимально яскраве і при цьому комфортне для очей світло.
20.10.2022
У нашому інтернет магазині асортимент автохімії поповнився продукцією від українського виробника Akvilon. До замовлення доступні: моторні оливи; охолоджувальні рідини; промивні оливи; рідини для склоомивача. При виготовленні продуктів компанія Аквілон використовує лише імпортну сировину та високоефективні присадки. Вся продукція виготовляється на сучасному обладнанні. Це сприяє створенню унікальної рецептури, яка максимально підходить під умови експлуатації автохімії в українських реаліях.   Серед переваг моторних олив Akvilon варто виділити такі: розробляються із додаванням пакету інноваційних присадок; забезпечують високі антифрикційні, миючі та енергозберігаючі характеристики; гарантують надійний захист силових агрегатів від зношування; запобігають утворенню відкладень на тривалий термін.
13.10.2022
Верхівка заднього бампера знаходиться поруч із багажним відсіком і тому часто зазнає механічних пошкоджень. Згодом на бампері можуть виникнути подряпини, потертості та інші дефекти.   Якщо ви шукали стильні та практичні аксесуари для свого автомобіля, у нас для вас чудова новина – у продажу з'явилися накладки на бампер / багажник! Ці вироби не тільки зроблять зовнішній вигляд вашої машини більш привабливим, але й надійно захистять задній бампер або внутрішній поріг від різноманітних пошкоджень та можливих забруднень.     Для уникнення неприємностей, пов'язаних з ремонтом та реставрацією заднього бампера, рекомендуємо купити спеціальну накладку.
05.10.2022
У розділі «Моторні оливи» та «Трансмісійні рідини» поповнення – надійшла продукція від німецького виробника Maxxus. Оливи від цієї компанії отримали позитивні відгуки українських автолюбителів. Автохімія Максіс ідеально підходить для застосування навіть за суворих експлуатаційних умов. Моторні оливи Maxxus   Автомобільні оливи від цього бренду стануть ідеальним вибором для всесезонного використання. Високоефективні присадки, що входять до складу, забезпечують корисні властивості, серед яких варто виділити такі: оптимальна в'язкість за будь-яких експлуатаційних умов; запобігання тертю деталей у рухомих вузлах; легкий холодний пуск; надійний захист від утворення нагару на поршнях та всередині камери згоряння; збереження властивостей протягом усього терміну служби.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста