Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

27.09.2022
Якщо ви бажаєте створити комфортні умови в салоні своєї машини, тоді у нас чудова новина – у продажу з'явилася накидка на сидіння автомобіля з підігрівом 504000 від компанії-виробника Heyner. Даний виріб не тільки допоможе вам зігрітися в холодну пору року, але ще й має привабливий зовнішній вигляд, гармонійно доповнить салонний інтер'єр авто.   Heyner Classic 504000 є високоякісною накидкою на сидіння авто з підігрівом, що функціонує від бортової мережі транспортного засобу з напругою 12 В. Накладка підключається в гніздо прикурювача, а потім підтримує комфортну для водія температуру автоматично.
20.09.2022
У нас хороша новина для автовласників, які перебувають у пошуках якісної охолоджуючої рідини – асортимент антифризів на нашому сайті поповнився продукцією від бренду Velvana. Продукти даного виробника мають оптимальні експлуатаційні характеристики, а їхні властивості відрізняються стабільністю.     Охолоджувальні рідини Velvana виготовляються з додаванням комплексу мінеральних добавок, що гарантує велику кількість корисних властивостей. Дані антифризи гарантують ефективний захист системи охолодження від зношування та корозійних процесів. Також підходять для всесезонного використання.
12.09.2022
Для водіїв, які цінують якісне автосвітло, у нас хороша новина – у продаж надійшли яскраві ксенонові бі-лінзи від компанії rVolt: біксенонові лінзи rVolt Ultimate; біксенонові лінзи rVolt Ultimate з ангельськими очима CREE-LED. Ці модулі є одними із найпопулярніших у лінійці виробника рВольт.   Чому українські водії обирають лінзи rVolt із лінійки Ultimate? Універсальність в установці (інсталяція без переробок у рефлекторну оптику з цоколем H4 / H7; також можливий монтаж з мінімальними доопрацюваннями в автомобільну оптику з цоколем HB3 (9005), HB4 (9006) та H1); Компактність (діаметр однієї лінзи становить 2,5 дюйма (65 мм), що дозволяє встановити модулі навіть у ті фари, які не мають великих розмірів та вільний внутрішній простір); Тривалий експлуатаційний термін; Є вбудований соленоїд, що перемикає положення шторки (забезпечення миттєвого ввімкнення необхідного режиму світла).
07.09.2022
Раціональний поділ простору всередині транспортного засобу — непросте завдання. Особливо це стосується багажного відділу, який не має у своїй конструкції спеціальних обмежувачів, що значно ускладнює одночасне перевезення габаритних та дрібних речей. Органайзери в багажник – це чудове вирішення проблеми!   У продаж нашого інтернет-магазину надійшла продукція від компанії-виробника Carface.     Сумка-органайзер від Карфейс – це спеціальний пристрій з функціональними відсіками, що забезпечує розмежування між речами.   Серед ключових переваг даних органайзерів в авто виділимо такі: високоякісні та міцні матеріали виготовлення; простота у догляді (вироби добре піддаються очищенню); швидка та легка інсталяція; мають оптимальну кількість функціональних відсіків; зручна форма; мають стильний та лаконічний дизайн; виконуються в універсальному кольорі.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста