Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

26.09.2017
На ринку з'явилися нові світлодіодні лінзи Bi-Led SOL7 3,0` і Bi-Led SOL5 3,0`, які за експлуатаційними показниками нічим не поступаються біксеноновим. Вони довго служать, яскраво світять, поєднують в собі дальнє і ближнє освітлення, при цьому мають компактні розміри, що робить їх універсальними в плані установки. Стабільна робота і неперевершені експлуатаційні показники даних лінз забезпечуються LED-драйверами, що йдуть в комплекті. Ці драйвера виконують ту ж функцію, що і ксенонові блоки розпалювання, але є більш компактними і відрізняються збільшеним терміном служби. Лінзи працюють в двох режимах: дальнє і ближнє світло (робота шторки контролюється соленоїдом).
12.09.2017
Слова "прогрес не стоїть на місці" стосуються не тільки техніки, в світ вийшли нові трансмісійні оливи, які гідні особливої уваги. Ці оливи є продуктами нового покоління. Відрізняються підвищеними показниками якості, ефективності та продуктивності в порівнянні з аналогами. Покращені протизадирні властивості знижують тертя між деталями, в результаті підвищується плавність ходу автомобіля, легкість перемикання передач і термін роботи трансмісії. При тому, що нові оливи є маловязкими, плівка, утворена ними на поверхні деталей, відрізняється підвищеним поверхневим натягом, що істотно збільшує зносостійкість робочої конструкції.
06.09.2017
Компанія Sony вже не один десяток років входить в ТОП виробників високоякісної електроніки. Найбільше визнання Sony отримала за довговічність і надійність роботи своєї продукції. Тому хочемо представити Вашій увазі нові однодінові магнітоли виробництва Sony, на які варто звернути увагу істинним меломанам. Нові функції Extra Bass та Mega Bass додадуть глибини і реалістичності Вашій музиці. Для більш індивідуального налаштування під Ваш смак, є 10-ти повзунковий еквалайзер. Медіа-пристрої Sony 1 DIN підтримують найпопулярніші формати, які зазвичай використовують користувачі - MP3, WMA, FLAC.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста