Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

30.06.2022
Широкий асортимент камер заднього виду у нашому інтернет-магазині поповнився новою серією RC XCCD від компанії-виробника Falcon. Основна функція цих камер полягає в демонстрації високоякісного кольорового зображення всього, що відбувається позаду транспортного засобу. Камери цієї лінійки оснащені якісною матрицею XCCD з високим рівнем світлочутливості (0,1 Люкс) та роздільною здатністю (1297x977 пікселів). Falcon RC XCCD є універсальними, тому підійдуть для інсталяції практично у будь-який автомобіль.   Ці камери заднього огляду від Фалкон мають широкий оглядовий кут (170 градусів), який дозволить водієві побачити велику ділянку дороги та можливі перешкоди.
22.06.2022
Широкий асортимент автохімії поповнився високоякісною продукцією від польської компанії-виробника AXXIS.   Свою діяльність фірма розпочала з виробництва засобів по догляду за авто. Пізніше цей бренд став конкурентоспроможним виробником олив та різноманітних технічних рідин.     Інтернет-магазин drossel.ua пропонує такі товари бренду AXXIS: моторні оливи; трансмісійні оливи; мотоциклетні моторні оливи; мотохімію; автокосметику; очищувальні засоби; засоби для догляду за кондиціонерами; рідини для омивача; герметики та клеї; охолоджуючі рідини (антифризи); присадки; промивки; мастила; гальмівні рідини; сервісні рідини.
14.06.2022
Пропонуємо до вашої уваги червневі новинки – якісні комплекти для аварійного ремонту шин. Використовуючи аварійний комплект для шин, ремонт пробитого колеса займе не більше п'яти хвилин і ви знову зможете продовжити рух!   Дані набори мають невелику вагу, завдяки чому забезпечується максимально швидкий та зручний ремонт шин у дорозі.   У продажу є 2 варіанти аварійних комплектів: бюджетний варіант – "Аварійний комплект для шин (компресор Lavita та герметик Хадо)"; середній ціновий діапазон – "Аварійний комплект для шин (компресор Osram та герметик Хадо)".
10.06.2022
Дефлектори капота є спеціальними захисними накладками на кузов, які допоможуть уберегти передню частину вашої машини від подряпин, забруднень та інших пошкоджень.   Дані аксесуари ще часто називають "мухобійками", оскільки елементи затримують комах, які потрапляють на капот під час їзди.   Мухобійки на машину мають своєрідну форму, яка покращує прохідність повітря транспортним засобом. Розробляються під багато відомих марок і моделей авто.      Дефлектори на капот легко і швидко встановлюються двома способами: на клей / скотч (не потрібне свердління капота, що виключає пошкодження ЛФП); на кріплення (спеціальні клямки / гвинти надійно тримають мухобійку під правильним кутом).


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста