Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

22.06.2021
Широкий асортимент автомобільних олив в нашому інтернет-магазині поповнився новою серією Euro від виробника Kraft. Дані мастильні матеріали максимально захистять двигун і трансмісію. Далі ми детальніше розглянемо моторні та трансмісійні оливи Kraft Euro.   Ефективні моторні оливи Kraft мають високі експлуатаційні характеристики, містять покращений пакет присадок. Дані універсальні машинні оливи сумісні з бензиновими та дизельними моторами легкових автомобілів і мікроавтобусів (з турбонаддувом і без нього).   Оливи Kraft Euro зберігають свої в'язкісно-температурні властивості за будь-якої погоди, а також забезпечують надійну і тривалу службу мотора.
09.06.2021
У нашому інтернет-магазині з'явилися новинки від Cyclone - світлодіодні лампи серій type 36, type 37, type 38. У виробництві ламп type 37 і type 38 використовуються світлодіоди CREE, а в type 36 - CSP 3570. Обидва типи діодів створюють потужне світло, яке не поступається ксеноновому. Особливості серії type 36: правильна (чітка) світлотіньова межа; збільшена світловіддача; система охолодження: алюмінієвий корпус + гнучкий радіатор; споживана потужність - 30W.   Особливості серії type 37: зовнішній драйвер з модулем обходу помилки бортового комп'ютера, а також зі стабілізатором вихідної напруги, струму та контролем температури чіпів; система охолодження - вакуумні трубки, високошвидкісний вентилятор і система контролю температури чіпа; компактний розмір; хороша концентрація світла; споживана потужність - 50W.
01.06.2021
На нашому сайті з'явилася новинка - Wynn's Aircomatic III. Це обладнання, яке дозволить усунути і запобігти появі неприємних запахів в системі кондиціонування і в салоні машини. Використовується дана система догляду за кондиціонером спільно із засобами Wynn's Airco-Clean Ultrasonic for Cars і Wynn's Air Purifier.     Ультразвукові можливості Розпилення очищувачів на дрібні частки. Вбудований вентилятор видуває пар: Air Purifier в салон машини. Airco-Clean до випарника, Завдяки дрібному розміру крапель (менше 5 мікрон), демонтування фільтра не обов'язково, якщо ви використовуєте Airco-Clean.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста