Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

26.05.2021
Завдяки новим технологіям та оригінальним рішенням виробник Прайм-X створив нову серію світлодіодних ламп TX Pro. Ця серія ламп має відмінні характеристики світла. Давайте розглянемо їх детальніше. Переваги та особливості світлодіодних ламп TX Pro: Оригінальний Lattice чіп. Випромінює максимальну кількість світла (при роботі виділяє в кілька разів менше тепла в порівнянні з лампами-конкурентами). Компактний розмір. Вбудований драйвер дозволяє встановити лед лампи всередину майже будь-якої фари, навіть самої компактної (для установки необхідно розташувати лампу в фарі і закрити кришку).
17.05.2021
Одним з головних чинників безпеки на дорозі є зовнішнє освітлення шляху. У нашому інтернет-магазині з'явилися новинки від Циклон - світлодіодні лампи серії type 35, які допоможуть убезпечити пересування завдяки яскравому світлу. Особливості світлодіодних ламп Cyclone TYPE 35: висока світлова потужність; завдяки куту світіння, рівному 360 градусів, лампа випромінює рівномірне світло без затемнень (яке властиве світлодіодним лампам через розташування чіпів з різних сторін радіатора); активна система охолодження (тихий вентилятор дозволяє використовувати світлодіоди на повній потужності); має стійкість до перепадів напруги від 9 Вольт до 16 Вольт.
11.05.2021
Якщо ви шукали недорогий тент хорошої якості для свого автомобіля, рекомендуємо звернути увагу на тенти для авто від бренду Lavita, які з'явилися у продажу на нашому сайті. Особливо актуальне використання тенту в разі, якщо вам доводиться залишати свій автомобіль під відкритим небом біля під'їзду, на дачі або на стоянці. Автомобільний тент є хорошою та доступною альтернативою гаражу. Бюджетні тенти для машини Lavita виготовляються з таких матеріалів, як поліестер, PEVA, характеризуються водонепроникністю. Забезпечують захист ЛФП автомобіля від забруднення, негативного впливу навколишнього середовища.
05.05.2021
Автовласникам рекомендуємо звернути увагу на травневі новинки нашого інтернет-магазину - автомобільні компресори Alca та Heyner.   Автокомпресор - це простий та ефективний прилад, за допомогою якого можна легко накачати спущене колесо, надувний човен або інші надувні предмети.   Компресори для шин від німецької компанії-виробника Heyner оснащені манометром, ліхтарем. Відрізняються компактними розмірами, невеликою вагою, наявністю 4 адаптерів. Використовується в авто, що мають напругу бортової електромережі 12 V, тип підключення - прикурювач. Також ви можете ознайомитися з одно- і двохпоршневими компресорами для накачки шин від компанії Alca (країна-виробник - Німеччина).


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста