Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

22.05.2017
Автомобілів на дорогах великих і малих міст стає все більше, і все більше автовласників потребують обслуговування свого автомобіля. Комусь потрібно станція технічного обслуговування, а хтось сам може подбати про збереження деталей і замінити їх.   Ми ж в свою чергу надаємо Вам можливість самостійно вибирати і купувати товари тільки кращих виробників. Це стосується і дисків для авто, які так потрібні для нормального функціонування колісних пар. У нас Ви зможете знайти диски від Replay і диски від Replica. Крім того, в залежності від автомобіля, Ви також можете підібрати і купити диски за їх діаметром: Диски R14; Диски R15; Диски R16; Диски R17; Диски R18; Диски R19; Диски R20; Диски R21; Диски R22.
15.05.2017
Кожен автовласник знає, що автомобілю, крім усього іншого, також потрібні і покришки на колеса. Їздити на одних дисках або на потертій гумі може призвести до дорожньо транспортної пригоди. При цьому, для різних автомобілів і різних доріг використовуються свої, особливі покришки, з якими автомобіль дуже легко керується. Раніше ми вже повідомляли про наявність різних брендів покришок, які відомі по всьому світу.   Однак, світ не стоїть на місці і ми рухаємося разом з ним, надаючи своїм клієнтам, Вам шановні покупці. Тепер Ви можете легко купувати маловідомі бренди, які мають доступну ціну і мають не гіршу якість, ніж інші світові бренди, що виробляють гуму на колеса автомобіля.
08.05.2017
З метою дотримання екологічних вимог, які з кожним роком стають все жорсткішими, а також для уникнення штрафних санкцій, автовиробники прагнуть до скорочення шкідливих викидів в атмосферу. Зміни стосуються не тільки конструкції двигунів і застосовуваних технологій, а й вимог до мастильних матеріалів. Так найбільші автовиробники Volkswagen, BMW, Land Rover і Jaguar заявили про введення нових специфікацій для моторних автоолив. Основними цілями запровадження нових допусків є забезпечення енергозберігаючої роботи мотора, зниження тертя, скорочення паливної витрати і мінімізація кількості шкідливих викидів.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста