Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

28.04.2022
У нашому інтернет-магазині свіже надходження від бренду Белавто – якісні автомобільні пилососи. Нові моделі забезпечать швидке та ефективне очищення салону вашої машини. Ефективно усувають невеликі частки пилу, волосся та інших предметів.   Автомобільні пилососи Белавто виготовляються з високоякісних матеріалів із відмінною міцністю. Мають стильний та ергономічний дизайн. Інші переваги автопилососів Белавто: мають компактні габарити, завдяки чому ви можете вільно пересуватися під час збирання; функціонують від прикурювача машини; до комплектації входять різні види насадок; відрізняються тривалим експлуатаційним терміном та високою якістю складання; підходять для сухого / вологого прибирання; характеризуються простотою в експлуатації та легким очищенням; оптимальна довжина кабелю.
20.04.2022
Широкий асортимент моторних олив на нашому сайті поповнив європейський бренд QT-OIL. Дана компанія-виробник відома своїми сучасними високотехнологічними мастильними матеріалами, виготовленими спеціально для надійного та максимально ефективного захисту двигуна. Моторні оливи QT-OIL мають відмінні властивості, а саме: низькотемпературні; антифрикційні; антикорозійні; миючі; протиокислювальні. Моторні оливи КьюТ-Оіл розроблені та сертифіковані у провідних європейських лабораторіях. Виготовляються тільки з високоякісних матеріалів: базових олив та присадок.
13.04.2022
Перебуваєте у пошуках стильних та багатофункціональних аксесуарів для свого автомобіля? У нас для вас чудова новина – у продажу з'явилися дефлектори вікон! Дані вироби не тільки зроблять зовнішній вигляд вашої машини більш привабливим, але й надійно захистять салон від усього, що може потрапити у відчинені вікна.   Інша назва даних аксесуарів – вітровики. Вироби стануть відмінним рішенням для любителів їздити з відкритими вікнами. Вони служать для запобігання попаданню в салон дощу, пилу та снігу. Крім цього, вітровики не дають сильно запотівати склу, внаслідок чого значно покращується бічний огляд.
06.04.2022
Широкий асортимент світлодіодних (LED) ламп у нашому інтернет-магазині поповнився новою серією S2 від компанії-виробника Infolight. Дані лед лампи формують збалансовану світлотіньову межу, завдяки чому мінімізується ризик засліплення водіїв зустрічних машин. У кожній лампі Infolight S2 джерелом світла є високоякісні елементи 3570 TOP CSP в кількості 12 штук. Випромінюють яскраве біле світло (6500 K). Інші переваги даних led ламп для авто: корпус виготовляється з якісного авіаційного алюмінію, який має високий рівень теплопровідності; активна система охолодження представлена ​​у вигляді високоефективного радіатора та безшумного кулера; матеріал теплопроводу – мідь; надійний захист від проникнення вологи та пилу на рівні IP67; тривалий експлуатаційний термін (понад 50000 годин); світловий потік становить 13000 Лм; напруга – 12 В; потужність – 60 ВТ.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста