Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

28.02.2023
Відмінна новина для тих, хто дбає про безпеку своїх маленьких пасажирів, – в інтернет-магазині drossel.ua з'явилися нові дитячі автокрісла.   Дитячі крісла забезпечать вашу дитину надійним захистом під час поїздок на автомобілі. Вони пройшли тестування та відповідають найсуворішим міжнародним стандартам якості та безпеки. Крісла виготовлені з міцних матеріалів, зручні для встановлення та прості у використанні.     Серед інших переваг дитячих крісел в авто: стильний дизайн; надійний та довговічний матеріал виготовлення; можливість прання виробу (якщо є чохол, що знімається).
21.02.2023
Раді представити поціновувачам якісного автосвітла новинку від бренду rVolt – світлодіодну лампу OEM VAG01 H7 7600Lm, розроблену спеціально для автомобілів Volkswagen та Mercedes-Benz.     Ця лампа має потужність 60 Вт, яскравість 7600 Люмен та колірну температуру 6000К, що забезпечує чисте та яскраве світло на дорозі. Крім того, діапазон свічення лампи перевершує традиційні галогенові лампи, забезпечуючи більш широкий кут зору та покращену видимість навіть в найтемніших умовах.   Однією з головних переваг rVolt OEM VAG01 H7 7600Lm є її довговічність та надійність.
13.02.2023
Хочете полегшити процес паркування та рух заднім ходом? Звертаємо увагу, що на нашому сайті широкий асортимент камер заднього виду поповнився серіями HS AHD та HS XCCD від виробника Фалкон. Вони легко підключаються до магнітол, зовнішніх моніторів і відеодзеркал, де забезпечують якісну картинку.    Камери заднього виду Falcon HS AHD   Камери заднього виду серії Фалкон HS AHD оснащено високоякісною матрицею AHD. Тому на дисплеї виходить чітке зображення незалежно від часу доби.    Особливості штатних камер Falcon HS AHD:  лінза виготовляється з міцного скла;  система кольоровості – NTSC;  вологозахист корпусу на рівні IP68;  роздільна здатність – 1280 х 720 пікселів;  мінімальна світлочутливість – 0,1 Люкс;  напруга – 12 В.
08.02.2023
Звертаємо увагу автовласників на цьогорічну новинку – світлодіодні лінзи Torssen Bi-Led K5 3,0’ і Torssen Bi-Led K8 Laser 3,0`, які з'явилися у продажу. Вони стануть ідеальною альтернативою заводських ламп і забезпечать вас яскравим освітленням дороги у будь-який час.   Світлодіодні лінзи Torssen Bi-Led K5 3,0`   Бі лед лінзи Torssen Bi-Led K5 3,0' значно збільшують яскравість ближнього і дальнього світла. Вони виготовляються з високоякісних алюмінієвих сплавів, тому є легкими та компактними. Лед лінзи просто та швидко встановлюються, при цьому не навантажуючи оптику авто.
01.02.2023
Поспішаємо порадувати тих, хто довго шукав якісні та надійні килимки для свого автомобіля. У продаж надійшли автокилимки EVA в салон / багажник. Вони допоможуть підтримувати чистоту всередині транспортного засобу. Автомобільні килимки ева виготовляються з етиленвінілацетату. Це екологічно чистий матеріал, тому ці вироби абсолютно безпечні для людей і тварин.   Переваги килимків EVA в салон та багажник: не вимагають складного догляду, а забруднення можна видалити чистою водою; добре вбирають вологу та на них не залишаються калюжі; ефективно захищають днище транспортного засобу від корозії.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста