Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

22.02.2022
Широкий асортимент високоякісних компонентів гальмівної системи (колодки, диски, шланги, барабани та інше) поповнився продукцією преміум-класу від трьох відомих брендів: АТЕ, Ferodo, Brembo. Сьогодні пропонуємо більш детально ознайомитися з гальмівними колодками. Гальмівні колодки ATE   Гальмівні колодки від компанії-виробника ATE забезпечать плавну та своєчасну зупинку машини. Водночас вони гарантують безпеку всіх учасників дорожнього руху (водіїв, пасажирів та пішоходів).   Основні переваги колодок гальмівних ATE: при виготовленні деталей використовуються тільки якісні та ретельно відібрані матеріали; мають високий рівень теплопровідності; зберігають свої властивості тривалий час.
15.02.2022
У нашому інтернет-магазині з'явилася новинка від компанії-виробника Incar – сигнатурний радар-детектор SDR-80 Olymp з відеореєстратором, GPS-модулем, Wi-Fi та штучним інтелектом. Цей комбо-пристрій дозволить вам: вчасно отримувати попередження про встановлені камери та радари; за допомогою вбудованого відеореєстратора записувати обстановку на дорозі. Цей радар реєстратор від Інкар оснащений дисплеєм з діагоналлю 3 дюйми та роздільною здатністю 640 х 360 пікселів, на якому можна переглядати записані відео та налаштування пристрою.   Інші особливості радар-детектора Incar SDR-80 Olymp: є GPS-модуль; встановлений процесор Novatek та сучасний сенсорний датчик Sony 307 StarLight; роздільна здатність зйомки - FullHD (1920 х 1080/2304 х 1296 пікселів); можливість зміни кута зйомки; підтримуються карти пам'яті обсягом до 128 Гб; зручний перегляд відео з мобільного додатка при підключенні до пристрою за допомогою Wi-Fi; суперконденсатор витримує високі температурні навантаження; меню російською мовою; монтаж пристрою - швидкий та легкий (здійснюється за допомогою магнітного кріплення); живлення від прикурювача.
08.02.2022
Широкий асортимент трансмісійних олив у нашому інтернет-магазині поповнився продукцією від компанії-виробника ACDelco. Дані оливи відносять до високоякісних продуктів.   Переваги трансмісійних олив від бренду ACDelco: забезпечують надійний захист від корозії та іржі; мають високі антиокислювальні властивості; є термічно стійкими; сумісні з різними матеріалами ущільнювальних деталей; сприяють зниженню витрати пального; можна використовувати як для автомобілів, так і для промислового обладнання.   Трансмісійні оливи АСДелко відрізняються своїми оптимальними фрикційними характеристиками.
01.02.2022
Автовласникам, які цінують якісне світло, рекомендуємо звернути увагу на світлодіодні фари від компанії-виробника ALed, які надійшли в продаж.   Дані лед балки призначені для забезпечення додаткового дальнього світла та покращення видимості дорожнього шляху. До того ж, ці світлодіодні фари привертатимуть увагу до автомобіля. Вони випромінюють яскраве біле світло з колірною температурою 6000 K. Інші особливості діодних фар ALed: відсутня необхідність вкручувати гвинти у передню панель; радіатор ефективно відводить тепло для запобігання перегріву; швидке розсіювання тепла на задній панелі; тонкий профіль зменшує ймовірність утворення корозії; для виготовлення використовувалися водонепроникні матеріали (рівень захисту – IP67); покращена конструкція відбивача підвищує ефективність світлового променя; є два варіанти монтажу (бічне та нижнє кріплення).


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста