Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

16.01.2023
Компанія-виробник Philips оголосила про випуск нових світлодіодних ламп з наступних серій: Philips Ultinon Pro 3022 LED; Philips Ultinon Pro 5100 LED; Philips Ultinon Pro 9100 LED.   Нові лед лампи для фар від бренду Філіпс забезпечують виняткову видимість, необхідну під час водіння. Живлення здійснюється від бортової мережі з напругою 12-24 В, що дозволяє використовувати лампочки у легковому та вантажному транспорті. Ці джерела освітлення забезпечують більш яскраве та рівномірне світло на дорозі, ніж звичайні галогенки. Їхній оптимальний спектр робить дорожні знаки більш помітними.
09.01.2023
Будь-який вантаж, що перевозиться, має свої розміри і габарити, а значить можна відразу зрозуміти, яким способом його перевезти найкраще. Однак, не варто забувати, що бувають надто важкі або дуже брудні речі. Їх просто так не вийде перевезти в автосалоні або в багажнику. Найкраще рішення в цій ситуації – інсталяція багажних аксесуарів на дах машини.     У продаж надійшли: рейлінги на дах автомобіля; багажники на дах машини; велокріплення на авто.   Рейлінги представлені у вигляді поздовжніх або поперечних рейок, що встановлюються на дах автомобіля.
03.01.2023
У розділі «Пуско-зарядні пристрої» поповнення – надійшла продукція від американської фірми-виробника NOCO. Зарядні пристрої для авто від цього бренду одержали позитивні відгуки українських водіїв.   У каталозі нашого інтернет-магазину серед товарів від Ноко кожен бажаючий знайде: Портативні ПЗП (бустери); Інтелектуальні зарядні пристрої. Дані зарядки забезпечують максимально швидкий запуск автомобільного двигуна з розрядженою АКБ за лічені секунди (до 30 разів без підзарядки). Вони підходять не лише для автомобілів, а й для мотоциклів, квадроциклів, човнів, позашляховиків, тракторів та іншої техніки.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста