Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

25.01.2022
Бажаєте створити підвищений рівень комфорту, забезпечити тепло у своїй машині? Рекомендуємо звернути увагу на вбудований підігрів сидінь від компанії-виробника Falcon. Дані вироби встановлюються під обшивку у спинці та сидінні. Виконуватимуть свою функцію з будь-якими матеріалами.   Серед інших переваг підігріву під обшивку Фалкон варто також виділити: живлення – від бортової мережі з напругою 12В (підходить для більшості автомобілів); водію та пасажирам нічого не заважатиме завдяки нагрівальним елементам, розташованим усередині крісла; налаштовувати температуру нагріву дозволяють вбудовані терморегулятори; завдяки спеціальним датчикам запобігається коротке замикання та перегрів; декілька режимів нагрівання.
18.01.2022
Тепер кожен власник зможе швидко підібрати магнітолу для свого автомобіля. Представляємо вашій увазі 2 нові серії потужних штатних магнітол Prime-X - найкраща у співвідношенні ціна / якість серія K та суперпотужна B/M. Купуючи головний пристрій з нової лінійки, ви отримуєте функціональний мультимедійний центр з великою кількістю можливостей та ідеальною інтеграцією з авто по CAN-шині. Дані магнітоли функціонують на базі сучасної ОС - Android 10.   До ГП від Прайм-Х можна підключити цифровий відеореєстратор, камери заднього / переднього виду. Підтримуються і камери AHD.
11.01.2022
Якщо авто опиниться в сніговій засідці, а у вас не буде відповідного інструменту, то на прибирання снігу голими руками піде багато часу. Найкращий варіант - мати при собі щітку-скребок, яка зробить очищення автомобіля від снігу легшим. А збільшити зчіпні властивості коліс (і, відповідно, прохідність транспортного засобу) на льоду, по снігу, глибокому бруду допоможуть ланцюги протиковзання. Нижче пропонуємо ознайомитися з даними сезонними новинками від бренду Карфейс.   Особливості ланцюгів протиковзання Carface: забезпечують хорошу прохідність та керованість автомобілем; витримують високі навантаження, присутні при транспортуванні великих вантажів; є гомологованими; виготовляються із вуглецевої сталі високої якості з обробкою Zn, методом ланцюгового в'язання Y; відрізняються простою установкою; країна-виробник – Чехія.
04.01.2022
Не завжди вдається додатково розмістити речі в салоні автомобіля? Справжнім рятівником у цьому випадку стануть багажники на дах. Пропонуємо більш детально ознайомитися з даними товарами.   Універсальні багажники на дах авто представлені у вигляді поперечних дуг, що встановлюються на даху транспортного засобу за допомогою спеціальних фіксаторів. Вони дозволяють закріпити великий вантаж і перевозити багато речей, не завдаючи дискомфорту водієві або пасажирам. Серед переваг багажників на дах машини також варто виділити: просту та швидку установку (на гладкий дах, на водостоки, на рейлінги); забезпечення надійної фіксації вантажу; не заважають огляду під час руху у будь-якому напрямку; розширення можливостей авто по вантажоперевезенню (наприклад, можна перевозити велосипеди, лижі та інше спортивне обладнання).


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста