Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новини

26.01.2021
Для зниження тертя між рухомими деталями як бензинових, так і дизельних двигунів внутрішнього згоряння використовуються моторні оливи. Застосування оливи дозволяє запобігти перегріву, зносу деталей, а присадки, які входять до її складу, забезпечують очищення двигуна від шлаків та нагару. Також у деяких моделей автомобіля моторна олива використовується для змащування вузлів та механізмів КПП.   На ринку мастильних матеріалів представлений великий асортимент моторних олив різних фірм-виробників. Моторні оливи від компанії Delphi, що надійшли у продаж, добре зарекомендували себе в найвимогливіших автомайстернях.
19.01.2021
Популярність світлодіодних ламп щорічно набирає обертів. Така затребуваність викликана їх технічними характеристиками і тривалим експлуатаційним терміном. LED лампи забезпечують максимально комфортне пересування в будь-який час доби та істотно підвищують безпеку водія. Наш сайт пропонує вашій увазі новинку сезону - світлодіодні лампи ALed серії RR.   Світлодіодні лампи ALed серії RR з'явилися в найбільш затребуваних цоколях H4, H1, H11, H7 та HB3 (9005) / HB4 (9006). Лед лампи для авто використовують нові LED елементи TNX, які генерують яскраве біле світло з температурою 6000 K.
05.01.2021
Який девайс вже давно став для багатьох невід'ємною частиною автомобіля? Без чого автомобілісти-меломани не можуть представити свої щоденні поїздки? Хоч ці питання і є риторичними, але нам є, що сказати, а головне - запропонувати автовласникам, які не бачать свої подорожі без музичного супроводу. Поповнення у рядах нашого інтернет-магазину - штатні магнітоли від компанії Torssen.   В асортименті головні пристрої, що сумісні з авто наступних марок: BMW; Ford; Honda; Hyundai; Jeep; KIA; Mazda; Mitsubishi; Nissan; Renault; Skoda; Subaru; Toyota; Volkswagen.


Повернутись до архіву

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста