Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автосигналізація AMS 8.1 Dialog (без сирени)

Автосигнализация AMS 8.1 Dialog-1
Автосигнализация AMS 8.1 Dialog-2
Код товару: 24831
Арт.: 301515
відгука(2) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Ключова роль автомобільної сигналізації AMS 8.1 Dialog - підвищення безпеки транспортного засобу. Пристрій забезпечує надійний і стабільний формат захисту. Модель використовує діалогове кодування сигналу і вдосконалений алгоритм захисту, завдяки чому виключається ризик електронного злому.
 
Ще одна характеристика автосигналізації AMS 8.1 Dialog - підтримка великої кількості функцій (понад 50), за рахунок чого створюється додатковий комфорт під час їзди і обслуговування автомобіля. Пристрій повністю сумісний з будь-якими транспортними засобами, незалежно від виду коробки передач (МКПП / АКПП) і мотора (бензиновий / дизельний / турбований).
 
Автосигналізація AMS 8.1 Dialog характеризується присутністю двох брелоків - 4-х кнопковий з дисплеєм / 2-х кнопковий без дисплея. Можлива установка ПІН-коду (з функцією програмування). Дальність оповіщення становить 2000 м, а дальність управління - 800 м. Крім цього, модель оснащена зручною системою контролю історії тривог.
 
Автомобільна сигналізація AMS 8.1 Dialog підтримує дистанційний запуск двигуна. Присутній турботаймер. Варто підкреслити, що можливе опціональне підключення GSM модуля. Присутній вихід на додатковий датчик охорони.
 
Автосигналізація AMS 8.1 Dialog виділяється наявністю датчика удару. Підтримується функція безшумної охорони. Присутня корисна функція «Пошук авто». Можливий автоматичний контроль датчиків. Частота - 434 МГц.
 
Зацікавилися цією моделлю? Купити автомобільну сигналізацію AMS 8.1 Dialog за прийнятною ринковою ціною можна в нашому інтернет-магазині. Швидка доставка здійснюється в будь-який регіон України. Актуальні відгуки від інших автомобілістів можна побачити на сайті.
 
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двосторонній
Кодування Діалогове
Призначення Легкові авто
Автозапуск двигуна Так
Турботаймер Так
Дистанційне відкриття багажника Ні
Anti-Hi-Jack Так
CAN-модуль Ні
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Ні
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Тип зв'язку Двосторонній
Кодування Діалогове
Призначення Легкові авто
Автозапуск двигуна Так
Турботаймер Так
Дистанційне відкриття багажника Ні
Anti-Hi-Jack Так
CAN-модуль Ні
GPS-модуль Ні
GSM-модуль Ні
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Автосигналізація Convoy MP-60D LCD
Автосигналізації
2 710 грн
Автосигналізація Eaglemaster E4 LCD
Автосигналізації
3 962 грн
Автосигналізація Sheriff ZX-750PRO
Автосигналізації
3 788 грн
Супутні товари
Відгуки покупців(2 відгука)

09:30:11 12.02.2020

Оцінка 5
Хорошая сигнализация. Работает бесперебойно. Рекомендую к покупке.
Розкрити
Відповісти

08:40:57 12.02.2020

Оцінка 5
Хорошая сигнализация. Свою цену полностью оправдывает.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста