Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Радар-детектор Playme P600SG з відеореєстратором і GPS-модулем

Радар-детектор Playme P600SG
Радар-детектор Playme P600SG_2
Радар-детектор Playme P600SG_3
Радар-детектор Playme P600SG_4
Радар-детектор Playme P600SG_5
Радар-детектор Playme P600SG_6
Радар-детектор Playme P600SG_7
Радар-детектор Playme P600SG_8
Радар-детектор Playme P600SG_9
Радар-детектор Playme P600SG_10
Код товару: 24666
Арт.: 309134
відгук(1) Оценка 5
10 892 грн
Купити
отримай на рахунок +1089 бонусів

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Девайс із назвою Playme P600SG є практичним гібридом, під корпусом якого реалізовані функціональні можливості одночасно 3-х пристроїв: радар-детектора, автовідеореєстратора та GPS-інформатора. Фіксується за допомогою надійного поворотного кріплення, яке за потреби можна направити у ту чи іншу сторону. Модель відрізняється компактністю, тому не буде заважати огляду водія та може залишатися непомітною зі сторони вулиці.
 
Радар-детектор сповіщає про наближення до поліцейських приладів, таким як камери і радари. Завдяки наявності системи фільтрації SAFP мінімізує число помилкових спрацювань при виявленні пристроїв, які працюють у діапазонах, що аналогічні діапазонами поліцейських приладів.
 
Зйомка здійснюється у якості SuperHD (2304х1296 пікселів), тому ви зможете розрізняти на відеороликах навіть дрібні деталі, наприклад, дорожню розмітку, знаки та номери інших транспортних засобів. За рахунок кута огляду 135 градусів в об'єктив потрапляє широка ділянка дороги.
 
Безшовний запис захистить від втрати даних, тому ви не впустите важливих моментів. P600SG від компанії Playme зберігає нові ролики поверх старих відеофайлів на карту пам'яті, чим забезпечує безперервну фіксацію дорожньої обстановки. На дисплеї, діагональ якого становить 2.3 дюйми, можна відтворювати відзнятий матеріал, не залишаючи машини.
 
Завдяки інтегрованому GPS-модулю на відео накладається час, дата і швидкість автомобіля, а також з'являється можливість відстежити маршрут пересування, що доступний на Яндекс-мапах. Передбачено G-сенсор, задача якого полягає у виявленні змін в динаміці руху авто. Він "реагує" на різке гальмування, розгін і т.д. Можна налаштувати автоматичний запис файлів, які захищені від видалення, при спрацюванні G-сенсора.
 
Купити радар-детектор Playme P600SG з відеореєстратором та GPS-модулем за привабливою ціною можна в інтернет-магазині Drossel. Що стосується доставки товару, то вона здійснюється у будь-який регіон України найбільш зручним для вас способом. Позитивні відгуки автомобілістів, які придбали даний девайс, служать найкращим підтвердженням його високої якості.
 
Характеристики
Основні
Пеленг лазерного діапазону 360°
Діапазони та режими X, K, Laser, СТРІЛКА
Звукові оповіщення Є
Дисплей РК
Встановлення Стандартна
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Пеленг лазерного діапазону 360°
Діапазони та режими X, K, Laser, СТРІЛКА
Звукові оповіщення Є
Дисплей РК
Встановлення Стандартна
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(1 відгук)

13:59:15 03.02.2020

Оцінка 5

Какая диагональ дисплея?

Розкрити
Відповісти

09:13:33 04.02.2020

Миша, диагональ дисплея 2.3 дюйма.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Cobra (1)
Crunch (13)
Escort (6)
Incar (4)
Playme (19)
Sho-Me (35)
Star (4)
Stinger (27)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста