Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Радар-детектор Playme Lite з Full HD відеореєстратором, GPS-модулем та інтелектуальним режимом IQ RADAR

playme_lite_001
playme_lite_002
playme_lite_003
playme_lite_004
playme_lite_005
playme_lite_006
playme_lite_007
playme_lite_008
playme_lite_009
playme_lite_010
playme_lite_011
playme_lite_012
playme_lite_013
Код товару: 159401
Арт.: 309145
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Playme Lite — сучасний гібридний пристрій, що поєднує функції радар-детектора, GPS-модуля і відеореєстратора. Playme Lite працює від двошарового електрохімічного конденсатора, який також називають суперконденсатором або іоністором. Це джерело живлення має малу вагу, повільно зношується і не втрачає своїх характеристик навіть через велику кількість циклів заряду / розряду.
 
Детектор Playme Lite здатний виявити практично всі моніторингові пристрої, якими користується патрульна поліція. Серед них такі: Кордон, Стрілка-СТ / М, Амата, Бінар, Візир, Іскра, Автоураган, Кречет, Кріс-П, ЛІСД, Радіс, Робот, Скат, камери контролю смуги МТС і т.д.
 
Інтелектуальний режим IQ RADAR автоматично змінює рівень чутливості детектора, відповідно до швидкості, з якою рухається автомобіль. За допомогою голосового повідомлення детектор попереджає водія про наближення до поліцейських камер і радарів.
 
Широкий кут огляду вбудованого в радар-детектор Playme Lite відеореєстратора (146°) дозволить зняти все, що відбувається на дорозі попереду автомобіля. Камера дає картинку високої якості з роздільною здатністю 1920p x 1080p, тому ви зможете розгледіти на відеозаписі навіть найдрібніші деталі.
 
Даний радар-детектор з авторегістратором оснащений G-сенсором (датчиком-акселерометром). Він фіксує нетипові для автомобіля переміщення. У разі аварії, дані з нього можна використовувати для того, щоб з'ясувати час і напрям удару. Є вбудований GPS-модуль, який накладає на матеріали з реєстратора дані про швидкість, дату і час пересування машини. Також з його допомогою можна відстежити маршрут транспортного засобу в Google Maps.
 
Перевагами відеореєстратора і радара-детектора Playme Lite є:
  • Процесор Sigmastar MSC833×;
  • Запис відео з роздільною здатністю Full HD;
  • Дисплей діагоналлю 2,31 дюйма;
  • Ведення циклічного (безшовного) відеозапису, яке дозволяє не пропустити жодної секунди того, що відбувається на дорозі;
  • Кут огляду камери — 146 °;
  • Підтримка карт типу microSDXC об'ємом пам'яті до 64 Гбайт.
У нашому інтернет-магазині drossel.ua можна придбати радар-детектор Playme Lite з Full HD відеореєстратором, GPS-модулем і інтелектуальним режимом IQ RADAR за доступною ціною. Товар доставляється в будь-який населений пункт України через декілька днів після замовлення. Відгуки про нього ви можете прочитати на нашому сайті.
 

Характеристики
Основні
Пеленг лазерного діапазону 360°
Діапазони та режими X, K, Laser, Стрілка
Звукові оповіщення з оповіщенням
Дисплей 2,31" РК (формат – 4:3)
Встановлення Стандартне
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Пеленг лазерного діапазону 360°
Діапазони та режими X, K, Laser, Стрілка
Звукові оповіщення з оповіщенням
Дисплей 2,31" РК (формат – 4:3)
Встановлення Стандартне
Додаткові
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(1 відгук)

18:41:32 05.08.2021

Оцінка 5
Неплохой радар-детектор, много раз выручал.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Cobra (1)
Crunch (13)
Escort (6)
Incar (4)
Playme (19)
Sho-Me (35)
Star (4)
Stinger (27)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста