Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Апарат високого тиску (мінімийка) Karcher K 5 UM (1.950-213.0)

Минимойка Karcher K 5 UM (1.950-213.0)
Минимойка Karcher K 5 UM (1.950-213.0)_2
Минимойка Karcher K 5 UM (1.950-213.0)_3
Код товару: 23778
Арт.: 504072
відгуків(0) Оценка 0
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Пропонуємо до вашої уваги Karcher K 5 UM (1.950-213.0) - апарат високого тиску, який має широку сферу застосування. Підходить для очищення автомобілів малих та середніх розмірів, мотоциклів, скутерів, велосипедів, садового приладдя, балконних меблів, парканів, фасадів, веранд, вуличних сходів, садових доріжок і невеликих ділянок біля будинку.

Дана мінімийка буде ефективною при регулярному застосуванні з метою видалення помірних та стійких забруднень. "Серцем" апарату від виробника Керхер є легкий і універсальний мотор з можливістю охолодження за допомогою повітря. Є бак для миючого засобу, шланг високого тиску (захищений від перегинів на кожному з кінців), а також сітка, у якій можна зручно зберігати всі аксесуари.

Завдяки міцному пластиковому корпусу забезпечений захист двигуна та насосу від засмічень і механічних пошкоджень. Виключено виникнення надлишкового тиску, оскільки Karcher K5 UM передбачає наявність спеціального запобіжного клапану. 3-поршневий осьовий насос, що виготовлений із якісного алюмінію - запорука ефективної роботи та простоти під час обслуговування мінімийки.
 

Основні характеристики:
  • максимальна температура води при вході - 40 градусів Цельсію;
  • показник максимального тиску - 145 Бар;
  • потужність становить 2100 Ватт;
  • шланг має довжину 6 метрів;
  • розміри - 310x336x860 мм;
  • вага - 8 кг.
За рахунок системи Quick Connect підключення шлангу до апарату і пістолета високого тиску здійснюється в одне натискання. Є вбудований бачок для миючого складу (найбільш оптимальних результатів можна досягти, використовуючи засоби компанії Керхер). У корпус Karcher K 5 UM інтегрований фільтр для тонкого очищення води. Даний апарат відрізняється компактністю, тому зручний у зберіганні та при транспортуванні.

Комплект: апарат, пістолет, шланг, адаптер для з'єднання з садовим шлангом ¾", струменева трубка, м'який мішечок для комплектуючих.

Інтернет-магазин Drossel.ua пропонує купити апарат високого тиску Karcher K 5 UM (1.950-213.0) за актуальною ціною. Доставка можлива у будь-яку точку України, тому протягом 1-2 днів після замовлення товар буде у вас. Не забудьте залишити відгук на сайті, щоб розповісти про свій досвід взаємодії з даною мінімийкою іншим автовласникам.
 
Характеристики
Основні
Максимальний тиск 145 Бар
Максимальна потужність 2100 Ватт
Продуктивність 500 л/год
Довжина шланга 6 м
Температура води на вході 40°С
Комплектація Апарат високого тиску, пістолет, шланг, адаптер для підключення садового шлангу ¾", струменева трубка, м'який мішок для аксесуарів
Додаткові
OEM номер 1.950-213.0
Характеристики
Основні
Максимальний тиск 145 Бар
Максимальна потужність 2100 Ватт
Продуктивність 500 л/год
Довжина шланга 6 м
Температура води на вході 40°С
Комплектація Апарат високого тиску, пістолет, шланг, адаптер для підключення садового шлангу ¾", струменева трубка, м'який мішок для аксесуарів
Додаткові
OEM номер 1.950-213.0
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців
Супутні товари
Відгуки покупців(0 відгуків)
Для даного товару ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Bosch (1)
Karcher (40)
Makita (2)
Voin (1)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста