Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Автомобільний сканер Launch Creader-981

Автомобильный сканер Launch Creader-981
Код товару: 23204
Арт.: 508051
відгуків(5) Оценка 5
12 726 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Launch Creader-981 є автомобільним сканером, який відрізняється підтримкою десяти спеціальних функцій скидання і можливістю діагностики транспортного засобу по протоколу OBDII. Девайс розроблений з метою обслуговування азіатських, американських і європейських автомобільних марок (Holden, Hyundai, KIA, Lexus, Mahindra, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota, Acura, Daewoo, Honda, Tata, Chrysler, Ford, Infiniti, Isuzu, GM, EU-Ford, AUS-Ford, BMW, Citroen, Dacia, Maruti, Mazda, Mitsubishi, Fiat, Jaguar, Lancia, Land Rover, Alfa Romeo, Audi, Mercedes-Benz, Mini, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Smart, Sprinter, Vauxhall, Volvo, VW).
 
Габарити автомобільного сканера Launch Creader-981 становлять 19.5х8.6х3.2 см. З'єднання - через 16-ти контактний OBD роз'єм. Напруга знаходиться в діапазоні від 9 до 18 В.
 
Інша характеристика автосканера Launch Creader-981 - наявність чотиридюймового кольорового TFT монітора. Корпус девайса захищений за допомогою міцної гуми. Модель виділяється підтримкою всіх десяти функцій OBDII: специфічні DTC по брендам, активація виконавчих механізмів, читання статусів моніторів (реж.0x06), тест датчиків кисню, інформація про автомобіль, читання поточних параметрів, читання Freeze Frame, стан Check Engine, готовність, читання / скидання DTC.
 
Слід підкреслити, що автомобільний сканер Launch Creader-981 має кілька додаткових можливостей: запис і відтворення даних, графічне представлення даних, друк даних на ПК (при підключенні через USB кабель), вбудована бібліотека розшифрування кодів несправностей і абревіатур (довідник DTC), оновлення через Інтернет (картою пам'яті або через USB кабель), багатомовна підтримка (є російська мова).
 
Спеціальні програми скидання: INJECTOR PROG. (Функція класифікації інжектора «Кодування заміни інжекторів») - 33 марки авто, Anti-theft matching (IMMO) - адаптація ключа штатної протиугінної системи - 34 марки авто, ELEC. THROTTLE RLRN (функція настройки дросельної заслінки) - 36 марок авто, ABS BLEEDING (функція продувки гальмівної системи з ABS) - 33 марки авто, TPMS RESET (скидання датчиків тиску в шинах) - 33 марки авто, DPF RESET (функція примусової статичної або динамічної регенерація частинок сажі фільтра і скидання датчиків FAP) - 33 марки авто, BMS RESET (функція скидання і навчання АКБ) - 24 марки авто, SAS RESET (функція калібрування кута нульової точки в системі ESP, DSC і т. д.) - 41 марка авто, EPB RESET (функція обслуговування стоянкового гальма робота з супортами, калібрування і т.д.) - 37 марок авто, OIL RES ET (функція скидання інтервалу періоду заміни масла) - 49 марок авто.
 
Купити автомобільний сканер Launch Creader-981 з актуальної ринкової ціною можна в інтернет-магазині Дроссель. Оперативна доставка здійснюється в будь-який регіон України. Актуальні відгуки від інших українських автомобілістів представлені на нашому сайті.
 
Характеристики
Основні
Операційна система Standart OS
Мова інтерфейсу Російська
Екран 4' кольоровий РК-дисплей
Додаткові
Комплектація Кабель підключення до автомобіля
Адаптер USB-microUSB для оновлення через ПК
Інструкція користувача
Чохол для зберігання
Флешка-перехідник для підключення карти пам'яті до ПК
Габарити, вага 195х86х32 мм, 400 г
Гарантія 12 місяців
Характеристики
Основні
Операційна система Standart OS
Мова інтерфейсу Російська
Екран 4' кольоровий РК-дисплей
Додаткові
Комплектація Кабель підключення до автомобіля
Адаптер USB-microUSB для оновлення через ПК
Інструкція користувача
Чохол для зберігання
Флешка-перехідник для підключення карти пам'яті до ПК
Габарити, вага 195х86х32 мм, 400 г
Гарантія 12 місяців
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(5 відгуків)

10:01:17 15.06.2021

Оцінка 5
Работаем им на сто, узнает много машин, нареканий нет.
Розкрити
Відповісти

18:48:34 19.01.2021

Оцінка 5
Инструкция в комплекте будет ?
Розкрити
Відповісти

11:11:45 20.01.2021

Доброго дня. Інструкція є в комплекті.
Розкрити

18:05:40 10.11.2020

Оцінка 5

Гарантия есть какая-то на него ?

Розкрити
Відповісти

10:28:08 11.11.2020

Вова, предоставляется гарантия 12 месяцев.
Розкрити

09:39:04 27.11.2019

Оцінка 5
Есть функция сброса датчиков давления в шинах?
Розкрити
Відповісти

09:22:42 28.11.2019

Здравствуйте, Егор, данная функция присутсвует.
Розкрити

08:41:43 04.11.2019

Оцінка 5
Отлично справляется со своими задачами. Покупкой очень доволен.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:



Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста