Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Тент для автомобіля Kegel Summer Plus (сірий колір)

Тент для автомобиля Kegel Summer Plus
Код товару: 20543
Арт.: 507154
відгука(2) Оценка 5
520 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Автомобільний тент Kegel Summer Plus - це виріб сірого кольору, який служить для захисту від сонячних променів, інею та інших впливів навколишнього середовища. Використовуючи цей автотент, ви зможете закрити лобове скло, бічні стекла та бічні дзеркала.
 
Чохол виготовлений із інноваційного металізованого матеріалу (100% поліпропілен), що відбиває ультрафіолетові промені, але при цьому ви зможете успішно його експлуатувати і взимку. У літній період автомобільний тент забезпечить ефективний захист від перегріву авто, а у холодну пору року він допоможе запобігти замерзанню ручок та замків. Крім того, виріб захистить скло від опадів, пилу, соку дерев і пташиного посліду.
 
При правильному використанні цей тент для машини прослужить вам досить довго. Важливо надійно закріпити чохол на авто, щоб його не зірвало під час поривчастого вітру. Бічні "вуха", які передбачені на чохлі, слід притиснути передніми дверима, а також додатково зафіксувати на дисках коліс еластичні петлі, на кінцях яких прикріплено безпечні гачки. Довжина становить 115-134 см. Висота - 85 см.
 
Купуючи у нашому інтернет-магазині, ви можете розраховувати на привабливі ціни та оперативну доставку практично у будь-який населений пункт. Після придбання тенту для автомобіля Kegel Summer Plus залиште свій відгук на сайті, щоб допомогти іншим українським автомобілістам визначитися з вибором.

Характеристики
Основні
Призначення Захист лобового скла, бічних стекол та бічних дзеркал
Матеріал РР (Поліпропілен)
Розмір 115-134 см
Колір Сірий
OEM номер 5-333-243-0210
Характеристики
Основні
Призначення Захист лобового скла, бічних стекол та бічних дзеркал
Матеріал РР (Поліпропілен)
Розмір 115-134 см
Колір Сірий
OEM номер 5-333-243-0210
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(2 відгука)

08:55:38 05.03.2019

Оцінка 5
Пользуюсь почти год. Это прям незаменимая вещь. Рекомендую.
Розкрити
Відповісти

17:08:50 04.03.2019

Оцінка 5

Подскажите как он закрепляется?

Розкрити
Відповісти

09:23:56 05.03.2019

Евгений, крепится боковыми “ушами” к передними дверям, а также дополнительно крепится к дискам колес. 
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Gyeon (1)
Kegel-Blazusiak (59)
Lavita (4)
Sparco (8)
Vitol (28)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста