Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Тент для автомобіля Kegel Summer Plus Maxi Van (сірий колір)

Тент Kegel Summer Plus Maxi Van
Код товару: 20544
Арт.: 507155
відгука(2) Оценка 5
683 грн
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Пропонуємо до вашої уваги Kegel Summer Plus Maxi Van - всесезонний автотент сірого кольору, за допомогою якого ви зможете захистити свій транспортний засіб від агресивного впливу навколишнього середовища. Цей виріб дозволяє повністю накрити лобове скло, бокові стекла та бічні дзеркала автомобіля.
 
Чохол виготовлений зі спеціального металізованого матеріалу (100% поліпропілен), який ефективно відбиває сонячні промені, а також служить для захисту від дощу та снігу. У спекотну погоду виріб не дозволить машині перегрітися, а взимку допоможе запобігти замерзанню ручок та замків. Також автомобільний тент захистить скло від осідання пилу, попадання пташиного посліду та соку дерев.
 
При правильній експлуатації тент для авто служитиме вам досить довго. Головне - це надійно закріпити чохол, щоб його не зірвало під час поривчастого вітру. Бічні "вуха", які передбачені на чохлі, необхідно затиснути передніми дверима, а для додаткової фіксації застосувати еластичні петлі з безпечними гачками, що кріпляться до дисків коліс. Довжина - 147-162 см. Висота - 110 см.
 
Інтернет-магазин Drossel.ua пропонує придбати тент для автомобіля Kegel Summer Plus Maxi Van (сірий колір) за доступною ціною. Покупка на нашому сайті супроводжується обов'язковою доставкою, яка здійснюється у будь-яку точку України. Судячи з позитивних відгуків автовласників, які вже встигли придбати даний чохол, вони залишилися ним задоволені.

Характеристики
Основні
Призначення Захист лобового скла, бічних стекол та бічних дзеркал
Матеріал РР (Поліпропілен)
Розмір 147-162 см
Колір Сірий
OEM номер 5-3310-243-0210
Характеристики
Основні
Призначення Захист лобового скла, бічних стекол та бічних дзеркал
Матеріал РР (Поліпропілен)
Розмір 147-162 см
Колір Сірий
OEM номер 5-3310-243-0210
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(2 відгука)

10:48:22 30.06.2020

Оцінка 5

Он подойдет для защиты от солнца?

Розкрити
Відповісти

09:41:26 01.07.2020

Сергей, подойдет для защиты от солнца. Хороший выбор.
Розкрити

08:54:56 05.03.2019

Оцінка 5
То, что нужно, чтобы зимой не было наледи на лобовом стекле.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Gyeon (1)
Kegel-Blazusiak (59)
Lavita (4)
Sparco (8)
Vitol (28)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста