Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Знаходжувач підсоса повітря у двигуні Liqui Moly Motor-Lecksucher Ansaugbereich (200мл)

Liqui Moly Motor-Lecksucher Ansaugbereich (200мл)
Код товару: 16882
Арт.: 408222
відгук(1) Оценка 5
Нет в наличии (недоступно для заказа)
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
За допомогою спеціально розробленого засобу Liqui Moly Motor-Lecksucher Ansaugbereich можна безпомилково, економічно і швидко визначити підсоси повітря у впускному тракті моторів, що працюють на бензині. Підсос повітря встановлюється по зміні складу вихлопу або в місці стрімкого падіння холостих обертів двигуна. Склад швидко визначає місця витоків і негерметичні місця в моторі. В оригінальності знаходжувача підсосів можна переконатися за допомогою сертифіката, поданого нижче.
 
Даний продукт є легкозаймистим складом. Його потрапляння в камеру згоряння супроводжується падінням оборотів двигуна і збільшенням кількості СО, СН у відпрацьованих газах. Даний фактор обумовлений тим, що склад проникає в негерметичні місця ущільнювачів і прокладок, в результаті чого проявляється порушення стехіометричного складу паливно-повітряної суміші. Безколірний препарат перевірений на відповідність вимогам каталізатора і не впливає згубно на роботу двигуна. Може використовуватися як в карбюраторних, так і в інжекторних моторах. Слід зазначити, що склад відповідає специфікації VW G001800A1.
 
Номер за каталогом: 3351.
 
Liqui Moly Motor-Lecksucher Ansaugbereich (200мл) відрізняється від конкуруючих продуктів такими властивостями:
  • Швидкою реакцією на експлуатацію складу;
  • Коротким часом знаходження несправності;
  • Високою температурою займання;
  • Урахуванням всіх нормативів з безпеки праці;
  • Відсутністю додаткових викидів в систему вихлопу;
  • Сумісністю з моторами, обладнаними каталізаторами;
  • Простотою і економічністю у використанні.
Застосування Liqui Moly Motor-Lecksucher Ansaugbereich:
  • Обробити елементи системи всмоктування знаходжувачем підсосів;
  • Під час локалізації нещільностей, даний продукт всмоктується в систему і піддається згорянню у відповідній камері системи.
Багато автомобілістів відзначили високу ефективність продукту і залишили позитивні відгуки. Ціна знаходжувача підсосу повітря в двигуні Liqui Moly Motor-Lecksucher Ansaugbereich - оптимальна серед ринкових. Доставка проводиться по всій території України. Здійснити покупку можна в нашому інтернет-магазині.
 

Характеристики
Основні
Додаткові
Характеристики
Основні
Додаткові
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Відгуки покупців(1 відгук)

09:58:35 08.03.2021

Оцінка 5
Для карбюраторного двигателя подойдет?
Розкрити
Відповісти

09:39:31 09.03.2021

Добрий день. Так, підійде.
Розкрити
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Abro (2)
BMW (1)
Comma (2)
Liqui Moly (19)
Mannol (2)
Motip (4)
MPM (1)
Nigrin (1)
Presto (7)
Scholl (1)
Soft99 (1)
Tenzi (2)
Xenum (2)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста