Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Флюоресцентний знаходжувач протікання Liqui Moly Lecksucher

Флуоресцентный обнаружитель течи Liqui Moly Lecksucher
Код товару: 16537
Арт.: 408190
відгук(1) Оценка 5
414 грн
Купити
отримай на рахунок +41 бонус

При покупке этого товара вы получаете количество бонусов.

Детальніше про бонусної системи
Про модель:
Оплата замовлення
Способи оплати:
  • Готівкою
  • Оплата на рахунок IBAN
  • Післяплата
Доставка по Україні

Умови доставки:


Доставка по Україні
Доставка по Україні здійснюється кур'єрськой службой: Нова пошта. Можлива доставка післяплатою на відділення кур'єрської служби (Нова пошта). Вартість доставки залежить від ваги і розмірів товару і розраховується за тарифами перевізника. Термін доставки: 1-3 дня. Важливо: доставка деяких брендів здійснюється окремими посилками, детальніше можна дізнатися у наших менеджерів.

Доставка шин і дисків
Доставка шин і дисків можлива кур'єрський службой Нова Пошта. Доставка післяплатою здійснюється тільки службами Нова Пошта. Термін доставки шин і дисків від 1 до 3-х днів. При замовленні товарів з категорії "шини і диски" з товарами інших категорій відправка буде розділена на дві посилки "шини і диски" та інша продукція.


Самовивіз
Також, Ви можете самостійно забрати замовлений товар в одному з наших офісів, попередньо узгодивши цей момент з менеджером - контакти. Товари з категорії "Шини і диски" і деякі бренди (уточнюйте у менеджерів) самовивозом не відвантажуються, дану продукцію можна забрати тільки на відділеннях перевізника
 

Способи оплати:


Оплата готівкою

Оплатити даним способом можливо при отриманні товару у кур'єра або, безпосередньо, в офісах інтернет-магазину Drossel. Оплата готівкою здійснюється виключно у національній валюті - українській гривні, за курсом, визначеним на момент замовлення. Для підтвердження оплати ми видаємо Вам товарний чек і гарантійний талон. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Оплата на рахунок IBAN

Сплатити цим способом можна через мобільний банкінг (додаток від банку), у відділенні банку або у банківських терміналах. Всі замовлення до 500 грн., відправляються за умови 100% передоплати

Ждите...
  • Опис
  • Про доставку
  • Відгуки
  • Характеристики
Опис
Сучасні технології дозволили створити унікальний засіб - Liqui Moly Lecksucher. Даний склад є флюоресцентним знаходжувачем протікання і дозволяє швидко і точно визначити місце проникнення води і повітря.
 
Знаходжувач протікання має властивості високої проникності. Для локалізації місця витоку або проникнення знадобиться індикаторна лампа з УФ-випромінюванням. Процес знаходження витоку займе не більше пари хвилин. Завдяки цьому чиннику можна заздалегідь запобігти майбутнім рекламаціям і доопрацюванню після ремонту, при роботах, які пов'язані із заміною скла і під час монтажу тентів кабріолетів, панелі даху, який зсувається, де дуже важлива щільність зіткнення поверхонь. Також Liqui Moly Lecksucher додають в охолоджувальну рідину, щоб визначити місце витоку антифризу. Об'єм флакона становить 50 мл.
 
З основних якостей можна виділити:
  • Просте і зручне застосування;
  • Відмінну проникність;
  • Безперешкодне видалення за допомогою чистої води;
  • Нейтральний запах;
  • Безколірне забарвлення;
  • Відмінна видимість при опроміненні УФ-лампою;
  • Багатофункціональне застосування.
Експлуатація засобу - швидка і легка. Слід влити вміст флакона в систему охолодження. При роботі не в системі охолодження, засіб потрібно розбавити водою (мінімум 0,5л) і, використовуючи спеціальний розпилювач, рясно розпорошити за місцем з передбачуваним протіканням. По закінченню декількох хвилин Ви зможете знайти місце протікання або проникнення за допомогою індикаторної лампи. Після завершення робіт засіб легко видаляється чистою водою.
 
Купити флюоресцентний знаходжувач протікання Liqui Moly Lecksucher можна в інтернет-магазині Дроссель за однією з найбільш привабливих цін на ринку України. Оперативна доставка оформлюється за кілька хвилин. Велика кількість відгуків від автомобілістів з усієї країни допоможе Вам визначитися з придбанням і дізнатися про додаткові якості товару.
Характеристики
Основні
Додаткові
Характеристики
Основні
Додаткові
Доставка і оплата товару
Огляд товару
Для цього товарів немає жодного огляду.
Відгуки покупців

Схожі товари
Супутні товари
Моторна олива Rowe Hightec Synt RS C5 0W-20
Моторні оливи
від 448 грн
Відгуки покупців(1 відгук)

10:16:51 21.04.2019

Оцінка 5
Во время слесарных работ помогает быстро найти утечку. Данным продуктом довольны.
Розкрити
Відповісти
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цього товару:

Я хочу:

Скасувати

Оцінка:

Каталог товарів
Abro (2)
BMW (1)
Comma (2)
Liqui Moly (19)
Mannol (2)
Motip (4)
MPM (1)
Nigrin (1)
Presto (7)
Scholl (1)
Soft99 (1)
Tenzi (2)
Xenum (2)


Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста