Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Нові магнітоли на OS Android з Hi-Fi звучанням від бренду Sound Box

13.12.2017
Ряди товарів нашого інтернет-магазину поповнилися новими штатними і універсальними магнітолами Sound Box для широкого діапазону автомобільних марок і моделей. Всі головні пристрої працюють на операційній системі Андроїд починаючи від версії 4.2.2 і закінчуючи 6.0.1. Дана ОС не потребує представлення, тому що вона вже давно отримала всесвітню популярність на смартфонах і планшетах. Всі переваги і можливості, які має Андроїд будуть доступні в головному пристрої Вашого автомобіля. Для максимального комфорту при роботі з головним пристроєм, в кожній з магнітол встановлений екран з великою діагоналлю, високою роздільною здатністю і відмінною якістю картинки. Безперебійна і швидка робота даних ГП забезпечується наявністю 4-х ядерного процесора з високою тактовою частотою.
 
Також важливо, що обсяг вбудованої пам'яті кожної з магнітол досягає 8-16 Гб, чого Вам буде більш, ніж достатньо для установки безлічі додатків, зберігання тисяч аудіофайлів і декількох фільмів в хорошій якості. На додаток, в більшості моделей є можливість підключення знімних носіїв даних з великим об'ємом пам'яті. Крім гарної програмної начинки, бренд Sound Box подбав і про тих, хто небайдужий до воістину якісного звуку. Кожен ГП оснащено підсилювачем з потужністю 4x45 Вт і, в залежності від моделі, еквалайзером на 3-10 смуг, що дозволяє в широкому частотному діапазоні індивідуально підлаштувати звучання на свій смак. Також варто відзначити, що практично кожна модель магнітоли має потужний навігаційний модуль з окремим процесором. Завдяки цьому система буде підтримувати зв'язок із супутниками навіть при слабкому покритті сигналу.
 
Більшість моделей магнітол відрізняються своїми характеристиками, зовнішнім виглядом, марками авто, для яких вони призначені та ін, тому після переходу за посиланням знайдіть магнітолу, яка підходить саме до Вашого автомобіля і ознайомтеся з її детальними характеристиками.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста