Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Новинка сайту - автомобільні шини!

12.12.2016

Автомобільні шини на сайті Drossel


За останні кілька років автомобільний ринок істотно зріс. Справа в тому, що для нормальної працездатності транспортного засобу, потрібно безліч всіляких деталей, розрахованих для перетворення автомобіля. Крім деталей для кузова, двигуна і салону автомобіля, слід звернути увагу також і на авто шини.

У нашому інтернет магазині «Drossel» можна знайти даний товар. Хоч у нас покришки з'явилися недавно, проте вибір Вас приємно здивує. Ви можете знайти літні шини, зимові шини і звичайно ж всесезонні шини.

Як зрозуміло з назви:
  • літні шини створені для того, щоб їздити в спекотні дні, коли асфальт розпечений до межі. В цей час покришки не повинні пом'якшуватися, а повинні залишатися і далі жорсткими. Крім того, протектор літніх шин має такий малюнок, щоб перешкоджати акваковзання.
  • зимові покришки мають злегка інший склад гуми і є більш еластичними. Це робиться для того, щоб при низькій температурі гума не задубіла і не потріскалася. Крім того, зимові шини дуже часто виробляють з шипами, щоб не ковзати по льоду.
  • всесезонні покришки вдають із себе щось середнє між літніми та зимовими. Склад гуми підібрано так, щоб можна було їздити при високій літній температурі, а також при низькій зимовій. Але, не варто забувати, що чим вище і чим нижче температури, тим гірше буде вести себе гума, тому при сильних морозах і нестерпній спеці не варто перевіряти гуму на стійкість.

Які автомобільні шини можна знайти у нас на сайті?

 
У нашому інтернет магазині Ви зможете знайти для себе кращі бренди покришок, досить зайти в розділ «Шини» і Ви зможете вибрати для себе:
А для того, щоб стати володарем цих шин, не обов'язково їздити по авто ринках! Досить зайти на сайт «Drossel» і вибрати ту гуму, яка підійде саме для Вашого автомобіля. І це стосується не тільки бренду або сезону року, у нас також є покришки з різним діаметром - R12, R13, R14, R15, R16, R17. Якщо ж ці діаметри шин не підходять, то Ви також можете знайти для свого автомобіля більш рідкісні варіанти - R18, R19, R20, R21, R22, R23, R24. Таким ось чином, Ви зможете вибрати потрібні шини, а доставка по всій Україні, дозволить в лічені дні отримати замовлення. Не варто відкладати покупку шин, адже погода дуже швидко змінюється!



Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста