Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Зимові омивачі скла від MegaZone. Вже у продажу!

26.11.2019
Для автомобілістів зима - це не тільки Новий Рік, привабливі засніжені пейзажі та приємне тріскотіння під ногами, що нагадує про канікули в селі у бабусі, а у першу чергу синонім низки труднощів у експлуатації автомобілю, які пов'язані з погодою. Досвідчені й прозорливі водії напередодні холодної пори року передбачливо запасаються різноманітними засобами для усунення льоду з вітрового скла, тому, якщо ви належите до їх числа, зверніть увагу на рідини омивача MegaZone.
 
Продукцію компанії MegaZone на нашому сайті представлено ​​трьома рідинами для склоомивача: Classic, Magic та Master (ефективні при температурі -20 / -24°С). Примітно, що "зусиллями" цих засобів ви зможете видалити з поверхні крижану кірку, бруд, кіптяву і дорожній пил, не ризикуючи залишити розводи та відблиски. Після обробки ймовірність обмерзання стекол буде набагато меншою. Не завдають шкоди лакофарбовому покриттю, пластиковим і гумовим деталям екстер'єру. Рідини для омивача залишають після себе приємний парфумований аромат, який відчувається навіть у салоні.
Якщо ви вирішили купити рідини MegaZone, то можете бути впевнені, що вони не замерзнуть у бачку омивача навіть в умовах екстремально низьких температур, дозволивши швидко та ефективно очистити лобове скло від льоду. Інтернет-магазин Drossel пропонує доступну ціну і організує оперативну доставку товару по Україні.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста