Drossel - інтернет автозапчастин в Україні
066 386-22-66
098 022-44-00
093 044-66-44
Наприклад: біксенонові лінзи
0
0
0

Гарячі новинки листопада: світлодіодні лампи для авто rVolt RC02 10000Lm

18.11.2019
Важко переоцінити значимість автосвітла в осінньо-зимовий період, оскільки, крім короткого світлового дня, "у справу" вступає фактор поганої погоди, яка суттєво погіршує видимість. Світлодіодні лампи rVolt покликані максимально нівелювати усі негативні моменти, що пов'язані з цією порою року, тому всім автомобілістам, які знаходяться у пошуках якісного джерела освітлення, краще затриматись на даній статті.
На нашому сайті LED лампи rVolt RC02 представлено в наступних цоколях:
Ці автолампи підходять для інсталяції у транспорт, напруга бортової мережі якого знаходиться в діапазоні від 9 до 32V. Монтаж даних джерел світла не вимагає спеціальних навичок, оскільки підключення здійснюється за принципом Plug & Play (роз'єм в роз'єм). rVolt RC02 розраховані на тривалий експлуатаційний термін, котрий, як заявляє виробник, становить понад 30 тисяч годин.
Активну систему відводу тепла представлено ​​мідною трубкою, що заповнена вакуумом, та високошвидкісним кулером. Задача трубки - "доставка" надлишкового тепла від елементів, що нагріваються, до безшумного вентилятору, який, у свою чергу, вже займається виведенням теплової енергії назовні. За коректну роботу rVolt RC02 відповідає зовнішній блок управління.
 
Ключові технічні характеристики:
  • світловіддача - 10000Lm;
  • вхідна потужність - 45W;
  • температура світла - 6500K.
Купуючи світлодіодні лампи rVolt RC02 в інтернет-магазині Drossel.ua, ви можете розраховувати на оптимальну цінову політику і швидку доставку у будь-яку точку України. Автовласники, які встановили дані LED лампи, залишають позитивні відгуки.


Читати інші новости...

Відгуки
Для цієї публікації ніхто не залишив відгук.
Залишити свій відгук

Напишіть свій відгук або поставте запитання щодо цієї публікації:

Я хочу:

Скасувати

ім'я:

Email:

Текст:

Оцінка:

Код:

Дивіться також
Вгору
У вашому кошику
Корзина пуста